Antena 3 CNN Politică PSD pune condiții pentru a vota moțiunea de cenzură propusă de USR - AUR

PSD pune condiții pentru a vota moțiunea de cenzură propusă de USR - AUR

În timp ce cei liderii USR PLUS îi acuză pe social democrați că ar fi în tabăra lui Klaus Iohannis și Florin Cîțu, cei de la PSD se pregătesc de ultimul pas și merg în continuare pe ideea alegerilor anticipate.

PSD pune condiții pentru a vota moțiunea de cenzură propusă de USR - AUR
Sursa foto: agerpres
de Radu Tiliță    |    07 Sep 2021   •   12:17

Liderii social democraților le-au propus celor de la USR PLUS să aibă un text de moțiune de cenzură comun, asta în cazul în care moțiunea de cenzură depusă de USR și AUR nu va  ajunge în plenul Parlamentului, la un vot final. 

Totodată, liderii PSD au propus celor din USR să rămână în Opoziție și să meargă pe un text comun. Un text comun din care să fie scoase acuzele aduse celor din USR. Pentru că, până la urmă, asta i-a nemulțumit pe parlamentarii conduși de Dan Barna și Dacian Cioloș. Tocmai de aceea au ales să meargă alături de AUR, pentru că textul moțiunii de cenzură gândite de social democrați îi acuza și pe cei din USR și pe miniștrii USR PLUS. 

Pe de altă parte, Marcel Ciolacu le-a transmis parlamentarilor social democrați că aceasta este o luptă între PNL și USR și că Partidul Social Democrat ar trebui să se țină deoparte.

Liderul PSD așteaptă să vadă ce se întâmplă cu moțiunea de cenzură a USR, înainte de a lua o decizie în legătură cu cea a partidului condus de el. Ulterior se va stabili dacă depune și Partidul Social Democrat o moțiune de cenzură sau dacă social democrații o vor vota pe cea depusă de USR PLUS și AUR. 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close