Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: ”Bani pentru păstrarea nivelului de trai al românilor ar fi, dacă ei nu i-ar cheltui cu pilele și politrucii lor”

Marcel Ciolacu: ”Bani pentru păstrarea nivelului de trai al românilor ar fi, dacă ei nu i-ar cheltui cu pilele și politrucii lor”

Marcel Ciolacu susține că guvernarea PNL - USR - PLUS ”este preocupată doar de tragerea la sorți a funcțiilor, pentru a-și mulțumi clientela politică” și că Partidul Social Democrat va prezenta o alternativă de buget ”pentru a demonstra că bani pentru păstrarea nivelului de trai al românilor ar fi, dacă ei nu i-ar cheltui cu pilele și politrucii lor”.

Marcel Ciolacu: ”Bani pentru păstrarea nivelului de trai al românilor ar fi, dacă ei nu i-ar cheltui cu pilele și politrucii lor”
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    13 Ian 2021   •   15:40

”Nimic pentru români, TOTUL pentru ei!

Școli închise. Fermierii și firmele românești lăsate de izbeliște. Salarii înghețate. Facturi mărite. Pensii reduse, deși CCR a reconfirmat astăzi ceea ce a spus în mod repetat anul trecut și anume că majorarea pensiilor cu 40% este constituțională.

Dar guvernarea PeNeListo-USeRistă este preocupată doar de tragerea la sorți a funcțiilor, pentru a-și mulțumi clientela politică. Meritocrația promisă s-a transformat într-un joc al păcănelelor de partid!

Se plâng că nu au bani, dar niciun moment nu s-au gândit să găsească soluții. Pentru că ele există! PSD va prezenta alternativa sa de buget al României pentru a demonstra că bani pentru păstrarea nivelului de trai al românilor ar fi, dacă ei nu i-ar cheltui cu pilele și politrucii lor”, scrie Marcel Ciolacu pe o rețea socială. 


 

Nimic pentru români, TOTUL pentru ei! Școli închise. Fermierii și firmele românești lăsate de izbeliște. Salarii...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 13 ianuarie 2021

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close