Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu povestește cum fiul său nu a vrut să iasă cu el în parc: „Să nu credeți că mi-a picat bine”

Marcel Ciolacu povestește cum fiul său nu a vrut să iasă cu el în parc: „Să nu credeți că mi-a picat bine”

marcel ciolacu familie sotie instagram
Marcel Ciolacu, prima apariție alături de soție, la festivitatea fiului său de absolvire a facultății. Foto: Instagram
de R.K.    |    26 Sep 2024   •   13:13

Premierul și candidatul PSD la prezidențiale, Marcel Ciolacu, a povestit, într-un interviu, cum a fost refuzat de fiul său să îl însoțească în parc. „Nu mi-a picat bine, dar e corect cum gândește”, a spus liderul PSD.

„Ieri am fost pe la el în vizită și pe la fiica mea, acum, că s-a căsătorit, și i-am întrebat: „Ce faceți?”, „Plecăm cu cățeul în parc”. Și îi zic „hai că merg și eu”. S-a uitat la mine puțin și zice: „Băi, old man, îți spun, nu am vrea să mergem în parc cu tine cu cățelul, că e lumea rea. Lumea nu știe cine sunt, cum nu au știut nici profesorii de la facultate, dar te superi?”. Zic, „normal, când mi-a zis m-am supărat, dar e corect cum gândești tu. A intervenit și Iri și a spus că „o facem pentru că e lumea rea și așa nu știe nimeni”, a povestit Ciolacu, la HotNews.

„Asta e ce trăiesc eu. Să nu credeți că mi-a picat bine. Soția mea nu a vrut să apară. Eu nu postez cu familia mea, dar nu am făcut-o niciodată. Alții postează cu familia lor, dar îi expui”, a declarat liderul PSD.

Marcel Ciolacu spune că deși e căsătorit de peste 30 de ani, nu poartă verighetă. „Nu am purtat-o niciodată”.

„Sunt căsătorit de peste 30 de ani, nu am purtat verighetă niciodat, și-a făcut soția un inel din ea. Nu am purtat verighetă niciodată. Soția a purtat, și poartă. Sunt 35 de ani, este ceva timp. Am o familie modestă, nu are pază soția mea, fiul meu nu beneficiază de servicii de pază ale statului român”, a explicat acesta.

Citește și

 

 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close