Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu se oferă să negocieze cu profesorii sindicaliștii: "Această grevă produce haos"

Marcel Ciolacu se oferă să negocieze cu profesorii sindicaliștii: "Această grevă produce haos"

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că se oferă să discute pe parcursul acestui weekend, cu liderii de sindicat din învățământ.

marcel ciolacu facebook
Marcel Ciolacu se oferă să negocieze cu profesorii sindicaliștii: "Această grevă produce haos" Sursa foto: Marcel Ciolacu/Facebook
de Georgiana Adam    |    19 Mai 2023   •   12:53

"Să facem împreună toate eforturile necesare pentru a evita greva generală. Sper că liderii sindicali înțeleg că această grevă produce haos.

Sunt dispus să discut, în orice moment, pe parcursul acestui weekend, cu liderii de sindicat din învățământ și să facem împreună toate eforturile necesare pentru a evita greva generală", a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

El afirmă că a vorbit și cu premierul Nicolae Ciucă.

"Am garanția că (Nicolae Ciucă - n.r.) are o disponibilitate similară la dialog. Sper că liderii sindicali înțeleg că această grevă produce haos nu numai în activitatea școlii, ci și în viețile a milioane de familii. 

Citeşte şiGreva generală a profesorilor în şcoli poate dura cinci săptămâni

Credința mea sinceră este că putem fi toți capabili să punem pe primul plan responsabilitatea și luciditatea. 

Există cu siguranță soluții la care putem ajunge cu calm și rațiune, în timp ce copii își văd liniștiți de școală. Cred că asta așteaptă românii și de la liderii politici, și de la cei sindicali", încheie Ciolacu.

Liderii sindicatelor din Educație au anunțat miercuri că negocierile cu reprezentanții Guvernului au eșuat și că de luni va începe greva generală.

"Este clar, de luni va fi grevă generală. Mesajul nostru este clar, grevă generală de luni, la ora 8:00", a declarat preşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI), Simion Hăncescu.

Sunt dispus să discut, în orice moment, pe parcursul acestui weekend, cu liderii de sindicat din învățământ și să facem...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 19 mai 2023

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close