Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: ”Nu ne vom lăsa niciodată descurajați de niște criminali conduși de idealuri greșite!”

Marcel Ciolacu: ”Nu ne vom lăsa niciodată descurajați de niște criminali conduși de idealuri greșite!”

”Suntem solidari cu prietenii și aliații noștri din NATO. Nu ne vom lăsa niciodată descurajați de niște criminali conduși de idealuri greșite”, susține Marcel Ciolacu, într-un mesaj ce marchează primul an de la invazia Rusiei.

Marcel Ciolacu
”Nu ne vom lăsa niciodată descurajați de niște criminali conduși de idealuri greșite!” Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu
de Laura Dinu    |    24 Feb 2023   •   09:25

”Anul trecut, la scurt timp după începerea războiului, am fost în Ucraina pentru a vedea cu ochii mei ororile bombardamentelor lui Putin. Dar și pentru a da un mesaj ferm că România va fi în prima linie a luptei pentru democrație și libertate.

Astăzi, la un an de la agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei, voi merge la Baza 57 Aeriană ”Mihail Kogălniceanu” pentru a le mulțumi militarilor români și străini pentru ceea ce fac în fiecare zi pentru ca România și întreg flancul estic al NATO să fie în siguranță.

Suntem solidari cu prietenii și aliații noștri din NATO. Nu ne vom lăsa niciodată descurajați de niște criminali conduși de idealuri greșite. Noi, românii, vom sta mereu alături de toate națiunile democratice cărora le pasă de demnitatea umană, de pace și de progresul întregii umanități”, scrie Marcel Ciolacu pe o rețea socială. 

Anul trecut, la scurt timp după începerea războiului, am fost în Ucraina pentru a vedea cu ochii mei ororile...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Joi, 23 februarie 2023

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close