Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, întâlnire cu şefa Reprezentanţei Comisiei Europene în România: "Multe aspecte din PNRR trebuie rediscutate"

Marcel Ciolacu, întâlnire cu şefa Reprezentanţei Comisiei Europene în România: "Multe aspecte din PNRR trebuie rediscutate"

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, s-a întâlnit, astăzi, cu Ramona Chiria, şefa Reprezentanţei Comisiei Europene în România, ocazie cu care a anunţat că "multe aspecte din PNRR trebuie rediscutate".

marcel ciolacu ramona chiriac
Marcel Ciolacu, întâlnire cu şefa Reprezentanţei Comisiei Europene în România: "Multe aspecte din PNRR trebuie rediscutate" Sursa foto: Facebook | Marcel Ciolacu
de Georgiana Adam    |    21 Sep 2022   •   14:58

"Am avut astăzi o întâlnire de lucru cu șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, doamna Ramona Chiriac, în contextul viitoarei deplasări pe care o voi face la Bruxelles împreună cu premierul Ciucă.

Este clar că multe aspecte din PNRR trebuie rediscutate, cum ar fi procentul de 9,4% la pensii, pus absolut aberant de fosta guvernare de dreapta. Și mă bucur că am reușit, într-un timp scurt, să avem o singură voce în Coaliție pe acest subiect extrem de important pentru România.

Pe de altă parte, am salutat decizia Comisiei Europene privind necesitatea unei taxe de solidaritate pentru companiile din energie care fac profituri excepționale în această perioadă de criză, taxă din care să fie ajutate persoanele vulnerabile.

I-am mulțumit doamnei Chiriac totodată pentru sprijinul clar și ferm pe care Comisia Europeană l-a manifestat față de aderarea României la spațiul Schengen. De altfel, toate guvernele social-democrate din Europa susțin îndeplinirea acestui obiectiv", a scris Marcel Ciolacu în postarea de pe Facebook.

Am avut astăzi o întâlnire de lucru cu șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România , doamna Ramona Chiriac, în...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 21 septembrie 2022

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close