Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, la inaugurarea noului Spital de Stomatologie din Bucureşti: "Asta înseamnă eficiență în administrație şi viziune"

Marcel Ciolacu, la inaugurarea noului Spital de Stomatologie din Bucureşti: "Asta înseamnă eficiență în administrație şi viziune"

Bucureștiul are în premieră un nou spital cu profil stomatologic, singurul construit în ultimii 50 de ani. La inaugurare a participat şi premierul Marcel Ciolacu care a transmis un mesaj.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Mai 2024   •   18:15

Sectorul 4 din Bucureşti se poate mândri cu o premieră în domeniul medical. Astăzi a fost inaugurat primul spital cu profil stomatologic din România, în ultimii 50 de ani. Premierul Marcel Ciolacu l-a felicitat pe edilul Sectorului 4, Daniel Băluţă, pentru această realizare şi a declarat că speră ca după alegerile de pe 9 iunie toți primarii de sector să aibă un plan administrativ pentru București

"Asta înseamnă eficiență în administrație. Asta înseamnă viziune. Astăzi suntem în aceasta clinică şi mă uit ce înseamnă un primar aplicat. Un primar care nu are războaie cu nimeni. Daniel Băluță într-o viziune complexa închide un cerc. Din acest cerc, lipsește Primaria Capitalei. Nu o văd niciunde implicată. (...)

Cred că această clinică de stomatologie, prima din țară în ultimii 50 de ani din statisticile pe care le am m-am uitat eu peste tot. Daniel Băluță are capacitatea de a găsi parteneri și de a construi pentru cetățenii din Sectorul 4 și nu numai din Sectorul 4.

N-am decât felicitări și sper ca după aceste alegeri cu adevărat toți primarii de sector să aibă un partener real și de construcție, cu o viziune reală și cu un plan administrativ pentru capitala României, pentru București", a spus premierul Marcel Ciolacu, la inaugurarea spitalului cu profil stomatologic din Sectorul 4, Bucureşti. 

Daniel Băluţă: "Pacienţii pot veni de pe 17 iunie la Clinica de Stomatologie"

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a declarat, marţi, că primii pacienţi vor putea beneficia de serviciile Clinicii de Stomatologie de pe Şoseaua Olteniţei din data de 17 iunie, când aceasta va fi operaţionalizată.

"Data de la care primul pacient va putea să vină în această unitate medicală este de 17 iunie, întrucât operaţionalizarea acestei unităţi medicale se va desfăşura în două etape: în prima etapă vom avea parte de angajaţii Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' care au primit integrare clinică şi îşi vor îşi vor putea desfăşura activitatea aici; a doua etapă este una în care vom angaja medici, asistente, infirmiere, posturi administrative. Aşadar vom crea locuri de muncă extrem de valoroase în condiţii occidentale pentru număr foarte mare de profesionişti ai serviciilor medicale", a spus Daniel Băluţă.

De la data de 1 septembrie, programele sociale derulate de Primăria Sectorului 4 vor începe prin asigurarea de tratamente ortodontice şi de alte specialităţi pentru copiii până la 18 ani, gratuit.

"De asemenea, prin comisii medicale ce vor lua decizii specifice ne vom adresa şi populaţiei active, cât şi seniorilor", a mai spus edilul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Toți românii vor avea acces la servicii medicale de depistare a bolilor grave, din 1 iulie
x close