Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu îl acuză pe Geoană de ipocrizie şi îi reaminteşte cum ar fi ajuns, de fapt, la NATO: „Trebuie să fii sincer"

Marcel Ciolacu îl acuză pe Geoană de ipocrizie şi îi reaminteşte cum ar fi ajuns, de fapt, la NATO: „Trebuie să fii sincer"

marcel ciolacu. jpg
Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegerile prezidențiale 2024. Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN.
de Claudia Popovici    |    10 Sep 2024   •   23:17

Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, a vorbit, într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea, pentru Antena 3 CNN, despre Mircea Geoană pe care l-a acuzat de ipocrizie. Mai mult, el a ţinut să sublinieze faptul că funcția obținută în cadrul NATO s-a „datorat apartenenţei la un partid, la un sistem, la o familie din care se trăgea”. ”Mircea Geoană a fost pus la NATO de primul ministru şi de preşedintele României şi de statul român”, a punctat Ciolacu, reamintind că Viorica Dăncilă a fost cea care l-a ”recomandat” pe Geoană pentru funcția de Secretar General Adjunct în Alianța Nord-Atlantică.

„Ce nu-mi place la Mircea Geoană este ipocrizia. Tot ce a realizat în toată viaţa dânsului a datorat apartenenţei la un partid, la un sistem, la o familie din care se trăgea. 

Nu poţi să spui: domne, m-am pus singur la NATO. Nu! Mircea Geoană a fost pus la NATO de primul ministru şi de preşedintele României şi de statul român. Nu poţi să vii să spui: domne, eu sunt independent.

Independent de ce, de cine? Ai folosit pentru cariera ta sigla PSD-ului şi ai candidat sub sigla PSD, aşa ai ajuns la Senat preşedinte, ai avut un salt din Ministerul de Externe. Nici acolo nu a fost întâmplător, dacă doreşte, putem intra în detalii...Ai ajuns la NATO, pe urmă toată campania pe care ţi-ai făcut-o ţi-ai făcut-o cu sigla NATO.

 Şi acum vii şi spui: domne, ştiţi, eu sunt independent. Eu nu vorbesc de cât bine instruit e Mircea Geoană. Are o instruire şi o experienţă de viaţă, categoric, una de invidiat.

În schimb, trebuie să vorbeşti de calitatea umană. Calitatea umană se vede în momentul în care răspunzi şi te raportezi la anumite lucruri”, a spus Marcel Ciolacu într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea, pentru Antena 3 CNN. 

În acest context, Ciolacu l-a îndemnat pe Geoană la sinceritate.

„Trebuie să fii sincer: domne, viaţa mea şi cariera mea au fost legate de PSD, cariera mea a fost legată, la NATO, de statul român, nu ajungeam la NATO fără Viorica Dăncilă, care a făcut recomandarea, şi preşedintele României.

Nu poţi să spui că am ajuns pe persoană fizică. Cum adică ajungi la NATO pe persoană fizică? Nu poţi să-ţi faci campanie de doi ani cu sigla NATO în spate şi pe urmă să spui: eu sunt independent, nu ştiu dacă există PSD-ul ăsta. Nu, spune cinstit şi lasă oamenii, dă-le întreaga informație şi lasă-i să decidă”, a mai spus liderul PSD Marcel Ciolacu. 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close