Antena 3 CNN Politică Ciolacu, după scandalul făcut de Simion la Parchetul General: ”Cere să fie audiat, neavând nicio calitate şi necăutându-l nimeni”

Ciolacu, după scandalul făcut de Simion la Parchetul General: ”Cere să fie audiat, neavând nicio calitate şi necăutându-l nimeni”

„România nu mai are nevoie de acest circ”, a spus liderul PSD

marcel ciolacu george simion
Ciolacu, după scandalul făcut de Simion la Parchetul General: ”Cere să fie audiat, neavând nicio calitate şi necăutându-l nimeni”
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iun 2024   •   21:40

Premierul Marcel Ciolacu a comentat scandalul făcut de George Simion, liderul AUR, la Parchetul General, acolo unde a decis să intre în greva foamei până va fi audiat  în dosarul privind posibila falsificare a semnăturilor pentru Silvestru Şoşoacă.

"Stau şi mă uit de două zile la abordarea unui om politic la televizor care singur se solicită la Parchet, singur îşi face autodenunţuri, poate cineva l-o întreba de sănătate ca să creeze şi el o emoţie înainte de alegeri.

Mi-aduc aminte şi cred că ştiţi bancul pe timpul lui Ceauşescu, când întreabă la radio Erevan – «domnule, tovarăşul Ceauşescu a fost ilegalist?» Răspunsul era la radio Erevan – «tovarăşul Ceauşescu a fost semiilegalist.

Adică cum? El se pitea, dar nu îl căuta nimeni». În aceeaşi paradigmă e domnul Simion acum. El stă în stradă şi în faţa Parchetului, cere să fie audiat el neavând nicio calitate şi necăutându-l nimeni.

Exact bancul cu radio Erevan”, a declarat Marcel Ciolacu, vineri, într-un interviu acordat postului România TV realizat la volanul maşinii sale, într-o plimbare prin Capitală.

Întrebat dacă i se pare că George Simion e cel mai mare rău al României, liderul PSD a răspuns: „Nu. Dar România nu mai are nevoie de acest circ”.

George Simion a fost scos de jandarmi din Parchetul General, dar refuză să plece din faţa instituţiei

Preşedintele AUR, George Simion, a venit, vineri, la sediul Parchetului General şi solicită să fie audiat de către procurorul de caz, în dosarul privind posibila falsificare a semnăturilor pentru Silvestru Şoşoacă.

Reprezentanţii Parchetului General au precizat că „în cauza penală care face obiectul comunicatului de presă din data de 5 iunie 2024, procurorul de caz din cadrul Secţiei de urmărire penală nu a dispus citarea persoanei în cauză”.

În replică, George Simion a ameninţat că, dacă nu este audiat, va intra în greva foamei. După câteva ore însă şi-a chemat soţia să-i aducă apă şi a sunat la 112. 

Ulterior, el fost scos din holul clădirii Parchetului General de către jandarmi. George Simion a anunţat, însă, că nu va pleca şi va organiza un mare protest în faţa sediului PÎCCJ, acuzând totodată că forţele de ordine au făcut un abuz.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close