Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Ludovic Orban după anunțul legat de alocații: „Cât de cinic poți să fii?”

Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Ludovic Orban după anunțul legat de alocații: „Cât de cinic poți să fii?”

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a reacționat la anunţul premierului Ludovic Orban despre blocarea intrării în vigoare a legii care prevedere dublarea alocaţiilor pentru copii.

Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Ludovic Orban după anunțul legat de alocații: „Cât de cinic poți să fii?”
06 Ian 2020   •   17:34

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Marcel Ciolacu l-a criticat pe premierul Orban, subliind că liberarii au forțat anul trecut dublarea alocațiilor, atunci când PSD era la Guvernare.

„Orban, ai o singură variantă: mărește alocațiile copiilor! Cât de cinic poți să fii să inventezi tot felul de scamatorii ca să nu le dai copiilor drepturile cuvenite?!

Îl întreb public pe Orban: de ce nu a contestat la CCR, când PSD a votat propunerea PNL de dublare a alocațiilor?! Atunci era bine și acum nu mai e?!

Adevărul este altul: PNL este incapabil să guverneze și să găsească soluții!", scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

Citește Și Ce se întâmplă cu alocațiile copiilor în 2020: Anunțul făcut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat luni că liberalii doresc o majorare a alocaţiilor copiilor, însă cu condiţia ca aceasta să fie sustenabilă, iar în momentul de faţă nu sunt prevăzute sume de bani pentru a susţine creşterea.

 

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Ludovic Orban alocaţii
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close