Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, convins că Mircea Geoană va candida la alegerile prezidenţiale: "Credeam că se ocupă de războaie, nu de lansări de cărţi"

Marcel Ciolacu, convins că Mircea Geoană va candida la alegerile prezidenţiale: "Credeam că se ocupă de războaie, nu de lansări de cărţi"

Marcel Ciolacu este convins că Mircea Geoană va candida la alegerile prezidenţiale din acest an. Premierul a declarat în direct la Antena 3 CNN în cadrul emisiunii Subiectiv faptul că el credea că Mircea Geoană se ocupă cu războaiele, nu cu lansări de cărţi.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Mai 2024   •   10:14

De asemenea, Marcel Ciolacu a precizat că nu a discutat cu Secretarul General Adjunct al NATO despre criza de securitate în care ne aflăm.

"Avem două conflicte. Avem un război în Ucraina şi avem un conflict în Orientul Mijlociu. Şi avem România, statul român, cu şansa de a avea Secretarul General Adjunct la NATO pe domnul Mircea Geoană. Am crezut că domnul Geoană se ocupă cu războaie, cu asta se ocupă NATO, nu cu lansări de cărţi.

Am înţeles, domnul Geoană este în campanie. Eu, cu românul Mircea Geoană, nu am avut nicio discuţie în ceea ce priveşte situaţia de criză, de securitate, în care ne aflăm. Credeţi-mă că, cu toţi responsabilii din domeniu, am avut discuţii. Am avut cu toată lumea, mai puţin cu domnul Geoană.

Sunt ferm convins că domnul Geoană va candida", a declarat Marcel Ciolacu.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Imagini exclusive cu tinerii găsiți morți într-o cameră de hotel
x close