Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Autostrada Moldovei este cea mai mare șansă pentru companiile județului Iași și angajații locali la prosperitate economică"

Marcel Ciolacu: "Autostrada Moldovei este cea mai mare șansă pentru companiile județului Iași și angajații locali la prosperitate economică"

Marcel Ciolacu, premierul României şi preşedintele PSD, a anunţat într-o postare pe Facebook, astăzi, după întâlnirea cu antreprenorii din Iaşi, că "Autostrada Moldove este cea mai mare şansă pentru companiile din judeţul Iaşi la prosperitate economică".

marcel ciolacu
Marcel Ciolacu: "Autostrada Moldovei este cea mai mare șansă pentru companiile județului Iași și angajații locali la prosperitate economică" Sursa foto: Facebook | Marcel Ciolacu
de Georgiana Adam    |    17 Mai 2024   •   16:17

"Autostrada Moldovei este cea mai mare șansă pentru companiile județului Iași și angajații locali la prosperitate economică, cu venituri în creștere și profituri care să dezvolte comunitatea!

M-am întâlnit azi cu reprezentanții mediului de afaceri din Iași și am văzut ce așteptare uriașă au companiile locale legată de finalizarea acestui proiect major. Oriunde în lume, o autostradă aduce investiții noi, locuri de muncă mai bine plătite și afaceri care cresc într-un ritm susținut. Asta se va întâmpla și în Iași, unde există antreprenori cu viziune, pe care îi admir pentru energia cu care au construit afaceri solide.

Am vizitat și unul dintre șantierele de pe Autostrada Moldovei, la nodul rutier de tip turbion de lângă Pașcani. Este o lucrare în premieră pentru România, cu 12 pasaje întinse pe circa 2 kilometri, o provocare pe măsura priceperii și ambiției constructorilor care sunt chiar de aici, din Moldova.

Ca premier și lider al PSD, am transformat Moldova în regiunea cu cele mai mari investiții publice în infrastructură. Iar asta va face din județul Iași unul dintre principalii poli economici de dezvoltare a țării!", a scris Marcel Ciolacu în postarea de pe Facebook.

Autostrada Moldovei este cea mai mare șansă pentru companiile județului Iași și angajații locali la prosperitate...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 17 mai 2024

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close