Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Am făcut astăzi prima ședință de Guvern la Brașov după mai bine de 100 de ani"

Marcel Ciolacu: "Am făcut astăzi prima ședință de Guvern la Brașov după mai bine de 100 de ani"

Marcel Ciolacu, premierul României, a condus, astăzi, şedinţa de Guvern la Braşov, "după mai bine de 100 de ani".

Marcel Ciolacu: "Am făcut astăzi prima ședință de Guvern la Brașov după mai bine de 100 de ani"
Marcel Ciolacu: "Am făcut astăzi prima ședință de Guvern la Brașov după mai bine de 100 de ani"
de Georgiana Adam    |    14 Mai 2024   •   14:49

"Am făcut astăzi prima ședință de Guvern la Brașov după mai bine de 100 de ani. Este un semn de respect pe care Guvernul României îl arată față de unul dintre motoarele principale de dezvoltare ale țării.

Județul Brașov este campionul absolut în ceea ce privește creșterea economică la nivel național, un model de succes care a știut să se adapteze noilor realități economice și să producă mult mai mult.

Iar rolul actualului Guvern este să mențină acest ritm. Câtă vreme vom face investiții atât în județul Brașov, cât și în întreaga țară, ne vom dezvolta într-un ritm alert.

De aceea am aprobat astăzi indicatorii tehnico-economici pentru sectorul Cristian-Ghimbav din autostrada Ploiești-Brașov, care este așteptată de toți românii. Și vom continua să investim miliarde de lei pentru a dezvolta serviciile publice de sănătate și educație", a scris Marcel Ciolacu în postarea de pe Facebook.

Am făcut astăzi prima ședință de Guvern la Brașov după mai bine de 100 de ani. Este un semn de respect pe care Guvernul României îl arată față de unul dintre motoarele principale de dezvoltare ale țării. Județul Brașov este campionul absolut în ceea ce privește creșterea economică la nivel național, un model de succes care a știut să se adapteze noilor realități economice și să producă mult mai mult. Iar rolul actualului Guvern este să mențină acest ritm. Câtă vreme vom face investiții atât în județul Brașov, cât și în întreaga țară, ne vom dezvolta într-un ritm alert. De aceea am aprobat astăzi indicatorii tehnico-economici pentru sectorul Cristian-Ghimbav din autostrada Ploiești-Brașov, care este așteptată de toți românii. Și vom continua să investim miliarde de lei pentru a dezvolta serviciile publice de sănătate și educație.

Publicată de Marcel Ciolacu pe Marţi, 14 mai 2024

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Avertizare meteo imediată Cod Roșu de ploi torențiale. Lista localităților afectate
x close