Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu a dezvăluit că are un profesor de engleză și unul de economie: „Nu mi-e rușine să spun"

Marcel Ciolacu a dezvăluit că are un profesor de engleză și unul de economie: „Nu mi-e rușine să spun"

marcel ciolacu. jpg
Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegerile prezidențiale 2024. Sursă foto: Facebook
de Claudia Popovici    |    10 Sep 2024   •   22:47

Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, a dezvăluit că decizia de a avea un profesor de engleză, dar şi de economie a venit după ce a analizat ce îi lipsește din perspectiva de prezidențiabil şi a realizat că nu se simțea confortabil mai ales în relațiile externe. „E lupta fiecăruia cu el, să fie mai bun în fiecare zi”, mai spus el. 

„Am avut reţineri de exemplu în relaţiile externe. Am avut reţineri, nu mă simţeam confortabil, nu eram în zona mea. Şi din cauza limbii. Normal că lucrurile s-au demarat şi s-au învăţat. Şi protocolul. Şi acum am profesor de engleză”, a spus Ciolacu la Ştirile ProTv, după ce a fost întrebat ce anume îi lipseşte din perspectiva de prezidenţiabil.

El a subliniat că aceste decizii fac parte din lupta fiecăruia, mai ales când vrei să fii mai bun în fiecare zi şi nu îi este deloc ruşine să recunoască aceste lucruri. 

„Nu e o ruşine. Nu mi-e ruşine să spun, am profesor de economie”, a completat el.

„Unde credeam că am eu o problemă, de fapt am putut să o rezolv şi, dimpotrivă, am găsit soluţiile cele mai bune. Am ieşit si din cercul Uniunii Europene, la Erdogan, în Israel, la Netanyahu”, a mai spus Ciolacu.

În acest context, liderul PSD spune că, de exemplu în zona de relaţii externe a reuşit mai mult decât se credea capabil. 

Mai exact, într-un an de zi a făcut lucruri pe care nu credea că va reuşi să le realizeze şi a dat ca exemplu dialogul cu cancelarul Olaf Scholtz cu care avem acum un parteneriat strategic.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close