Antena 3 CNN Politică Marcel Boloș spune că Ciolacu îl discreditează în fața Comisiei Europene: „Declaraţiile lui nu m-au pus într-o situație prea plăcută”

Marcel Boloș spune că Ciolacu îl discreditează în fața Comisiei Europene: „Declaraţiile lui nu m-au pus într-o situație prea plăcută”

marcel bolos Inquam Photos - George Calin
Reacția vine după ce premierul Marcel Ciolacu a spus despre şeful de la Finanţe că acesta are „idei trăsnite”. Sursa foto: Inquam Photos - George Calin
de Milena Niță    |    12 Aug 2024   •   16:09

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, l-a acuzat pe premierul Marcel Ciolacu că îl discreditează în fața Comisiei Europene, într-o perioadă în care România are nevoie să demonstreze că poate să combată evaziunea fiscală, potrivit digi24.ro.

Reacția vine după ce premierul Marcel Ciolacu a spus despre şeful de la Finanţe că acesta are „idei trăsnite”.

„Nu mi-a picat bine această remarcă a domnului prim-ministru, în condițiile în care sincer Ministerul de Finanțe face eforturile necesare pentru combaterea evaziunii fiscale, de asemenea, pentru o mai bună colectare a acestor creanțe bugetare la bugetul de stat prin soluții corecte, pentru a încasa mai mulți bani la buget și din respect față de cei care își plătesc impozitele și taxele la timp. 

Nu cred că a fost o remarcă prea potrivită, în condițiile în care România are nevoie de credibilitate în acestă perioadă de timp în relația cu Comisia Europeană”, a declarat Marcel Boloș.

Întrebat dacă declarațiile premierului l-au decredibilizat, Boloș a răspuns: „Nu m-au pus într-o situație prea plăcută în relația cu Comisia Europeană”. 

 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close