Antena 3 CNN Politică Marcel Boloș, după acuzațiile opoziției în legătură cu Roșia Montană: "Singurul meu interes a fost bugetul României"

Marcel Boloș, după acuzațiile opoziției în legătură cu Roșia Montană: "Singurul meu interes a fost bugetul României"

Marcel Boloș a făcut declarații cu privire la acuzațiile opoziției de "manipulare a bursei" în legătură cu Roșia Montană.

Marcel Bolos
Marcel Boloș, reacție după acuzațiile opoziției în legătură cu Roșia Montană: "Singurul meu interes a fost bugetul României" Sursa foto: Marcel Boloș/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Mar 2024   •   17:20

"Poți să fii suspectat atunci când ai un interes pe acea bursă. Singurul meu interes, și cred că și al domnului prim-ministru, a fost bugetul României.

Noi ne-am gândit la felul în care vom reuși să facem față unei asemenea cheltuieli enorme. Este firesc să analizăm variantele și să le cântărim. 

În cadrul ultimei discuții pe care am avut-o cu cei de la Direcția Juridică și cu avocații am analizat șansele pe care le avem de a pierde acest proces, cât și șansele pe care le avem pentru a-l câștiga.  

În acel moment, avocații mi-au spus că șansele sunt minime și ar fi o minune dacă am câștiga. Iată că minunea s-a întâmplat, iar țara a scăpat de un mare necaz. 

Toate speculațiile acestea, care reprezintă și o formă de răutate, cred că trebuie să fie mai temperate, pentru că Ministerul Finanțelor a apărat interesul public al României, așa cum era firesc.

Nu mi-aș fi putut închipui că se va genera, în spațiul public, o dezbatere întreagă, nu pentru a discuta despre succesul pe care l-a avut România în cadrul acestui proces, ci despre felul în care aceste discuții au fost de natură speculativă pentru piețele bursiere.

Nu mi-aș fi închipuit niciodată așa ceva", a declarat Marcel Boloș.

Material susţinut de PNL

 

×
Subiecte în articol: marcel bolos Rosia Montana bursa
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close