Antena 3 CNN Politică Mădălin Voicu, apărat şi de Năstase: "PSD nu devine mai puternic prin dat oamenii afară"

Mădălin Voicu, apărat şi de Năstase: "PSD nu devine mai puternic prin dat oamenii afară"

Mădălin Voicu, apărat şi de Năstase: "PSD nu devine mai puternic prin dat oamenii afară"
13 Mai 2009   •   14:24

PSD are nevoie, în campania electorală, să atragă oamenii spre partid, nu să îi dea afară a declarat miercuri preşedintele Consiliului Naţional al acestui partid, Adrian Năstase, referindu-se la excluderea lui Mădălin Voicu. După Ion Iliescu şi Miron Mitrea, Năstase este cel de-al treilea membru PSD care ia public apărarea celui care a plătit poliţele unui spirit prea acid pentru gustul unora din liderii social-democraţi.
"Un partid nu devine mai puternic prin centrifugare, prin excluderi şi prin dat oamenii afară. În PSD întotdeauna au existat zone mai mult sau mai puţin vocale. Şi eu am avut contrele mele, vă aduceţi aminte cu Antonie Iorgovan. (...) În campania electorală, mesajul este că trebuie să aduci oamenii către partid, nu că îi dai afară?, a afirmat Năstase, al căui mesaj seamănă foarte mult cu poziţia exprimată deja de Miron Mitrea.
Năstase a evitat însă să comenteze pe tema legitimităţii excluderii lui Voicuu din partid sau a respectării prevederilor statutare, însă a sugerat că ar fi vorba de o ?exagerare?.
La fel ca şi preşedintele de onoare al PSD, Năstase a avertizat conducerea partidului asupra riscului aparţiei unor "nemulţumiri" la nivel local, în cazul unor exagerări în ceea ce priveşte sancţiunile la adresa unor membri de partid.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close