Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban: Trebuie repetat referendumul de demitere a lui Traian Băsescu (VIDEO)

Ludovic Orban: Trebuie repetat referendumul de demitere a lui Traian Băsescu (VIDEO)

Ludovic Orban: Trebuie repetat referendumul de demitere a lui Traian Băsescu (VIDEO)
03 Iun 2010   •   22:29

Referendumul de demitere a lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte al statului român ar trebui repetat. Declaraţia a fost făcută de către liberalul Ludovic Orban, în ediţia de joi a emisiunii Vorbe Grele, moderată de Victor Ciutacu şi difuzată la Antena 2. Orban susţine că demiterea premierului Boc nu ar rezolva problemele, întrucât autoritatea sa în Guvernul României este pusă la îndoială de şeful statului.

"Imoralitatea pe care o afişează public, cu o nesimţire şi o neobrăzare inacceptabilă, aceşti golani care conduc astăzi România nu mai este de suportat. După părerea mea, trebuie repetat referendumul de demitere a lui Băsescu. Pentru că degeaba îl dăm jos pe Boc", a declarat Ludovic Orban.

"Principalul duşman al autorităţii lui Boc în cadrul Guvernului nu este partidul sau opoziţia sau aşa mai departe. Principalul duşman al lui Boc este Traian Băsescu, pentru că Traian Băsescu vrea să conducă Guvernul. Pe Boc nu-l ascultă niciun ministru", a mai spus Orban.

Fostul prim-vicepreşedinte al PNL mai consideră că, în cazul în care moţiunea de cenzură trece, iar Guvernul este demis, Traian Băsescu nu va face altceva decât să "pună iar un guvern marionetă".

"Dacă Băsescu spunea ce are de gând să-l pună tot pe Boc prim-ministru, între turul I şi turul II, pierdea cu 20% distanţă", a mai spus Orban.



Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Ludovic Orban referendum demitere Emil Boc
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close