Antena 3 CNN Politică "Atmosferă incendiară, în Parlamentul României": Ludovic Orban a făcut show cu trandafiri roșii. Reacția lui Nicolae Ciucă

"Atmosferă incendiară, în Parlamentul României": Ludovic Orban a făcut show cu trandafiri roșii. Reacția lui Nicolae Ciucă

Momente incredibile în Parlamentul României! În timp ce Marcel Ciolacu, premierul desemnat, prezenta programul PSD de guvernare, Ludovic Orban a început să împartă buchete cu trandafiri roșii în sală.

de Ioana Mircea    |    15 Iun 2023   •   13:26

Fostul premier, Ludovic Orban, din partea PNL a întrerupt astăzi discursul din Parlament, al lui Marcel Ciolacu, premierul desemnat, PSD, cu un moment în care a împărțit buchete de trandafiri și un formular de adeziune la PSD, parlamentarilor PNL, care vor vota guvernul Ciolacu.

"O vin cât se poate de des în Parlament, și o să încerc să nu lipsesc niciodată de la votul final, pentru că mi-ar lipsi o asemenea atmosferă incendiară cum este în Parlamentul României", a precizat Marcel Ciolacu, în timp ce Ludovic Orban împărțea trandafirii în ropote de aplauze.

Citește și: Marcel Ciolacu: "Susțin cu tărie eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Aşa luăm bani europeni"

Pe de altă parte, președintele senatului, Nicolae Ciucă, a ținut să comenteze momentul. "Domnu' Orban, când ați fost premier cu PSD-ul, vă plăceau trandafirii", a reacționat Nicolae Ciucă.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close