Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, gafă uriașă la Timișoara. Liberalii au crezut că nu aud bine

Ludovic Orban, gafă uriașă la Timișoara. Liberalii au crezut că nu aud bine

Ludovic Orban s-a întâlnit vineri cu candidații PNL Timiș la alegerile locale din 27 septembrie pentru a-i încuraja și mobiliza în bătălia electorală care este din ce în ce mai aproape. Doar că liderul PNL a fost luat de val în timpul discursului său și a făcut o gafă de zile mari.

Ludovic Orban, gafă uriașă la Timișoara. Liberalii au crezut că nu aud bine
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    21 Aug 2020   •   23:13

În discursul în care i-a îndemnat pe candidați să lupte pentru a ieși învingători, Ludovic Orban a făcut referire la „județul Timișoara”, în loc de „județul Timiș”.

„Băteţi-vă să câştigaţi, pentru că dacă dumneavoastră câştigaţi localitatea în care veţi ajunge primar va avea de câştigat şi în mod evident sunt convins că judeţul Timişoara, în ansamblul său, va avea de câştigat din victoria lui Alin Nica la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean”, a spus Ludovic Orban.

Și candidații la locale fac gafe în această perioadă

Un exemplu este cel al candidatei USR-PLUS pentru funcția de primar la Câmpia Turzii. Când a depus dosarul de candidatură, Daniela Dolha a scris că va candida pentru funcția de primar în Turda, un alt oraș din județul Cluj.

Între Campia Turzii și Turda sunt circa 10 kilometri -  primul oraș are în jur de 22.000 de locuitori, în timp ce celălalt, aprope 50.000. Presa locală scrie că în dosarul său propunerea de candidatură la alegerile locale din 27 septembrie 2020 este pentru funcția de edil al municipiului Turda!

Cei de la PNL Câmpia Turzii au depus o contestație privind legalitatea candidatorii Danielei Dolha. USR PLUS Câmpia Turzii spune, însă, că Judecătoria Turda a respins contestația PNL împotriva candidatei formațiunii lor.

 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close