Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban: Am fost obiectul interceptărilor ilegale şi filajului luni de zile

Ludovic Orban: Am fost obiectul interceptărilor ilegale şi filajului luni de zile

Ludovic Orban: Am fost obiectul interceptărilor ilegale şi filajului luni de zile
25 Mar 2009   •   04:39

După fostul şef al SIE, Claudiu Săftoiu, şi noul prim vicepreşedinte al PNL, Ludovic Orban, face dezvăluiri despre implicarea politică a serviciilor de informaţii. Prezent la emisiunea La ordinea zilei, acesta a dezvăluit că a fost obiectul unui filaj timp de luni de zile. Deşi arăta că nu poate demonstra acest lucuru, deoarece ?nu are capacitatea ca un civil?

?Se asculta 24 de ore din 24. Sunt fenomene tehnice. Am fost obiectul filajului luni de zile?. Acesta a subliniat că ajunsese să cunoască şi numerele la maşinile care îl urmăreau, ştia şi ?amplasamentul microfoanelor atât la la Primăria Capitalei, cât şi la partid?. El a menţionat că nu le-a scos de acolo deoarece ştia că vor fi puse la loc.
De asemenea, a întârit arătând că a fost obiectul unor flagranturi provocate în mod special, organizate fără nici un fel de temei şi fără nici un fel de plângere. ?Dacă nu eram un om corect, onest, vă daţi seama că aş fi ajuns....? ., arăta liderul PNL.

Orban a reacţionat astfel la informaţia analistului Radu Tudor, care aprecia că PNL nu se situează în opoziţie faţă de serviicile secrete deorece Mihai Răzvan Ungureanu era membru PNL când a fost numit la conducerea SIE.
Anterior, Claudiu Săftoiu declarase că, în serviciile secrete există grupuri care comit ilegalităţi în beneficiul "omului suprem".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban servicii secrete
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close