Antena 3 CNN Politică Purtătorul de cuvânt al PSD îl atacă pe prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan: „Faimosul Rareș, omul care în afară de vorbe nu a produs nimic”

Purtătorul de cuvânt al PSD îl atacă pe prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan: „Faimosul Rareș, omul care în afară de vorbe nu a produs nimic”

lucian romascanu
Lucian Romașcanu, despre data alegerilor prezidențiale. Foto: Agerpres
de Laura Dinu    |    01 Iul 2024   •   14:46

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a prezentat o decizie a Biroului Politic Național al PNL, din luna martie, potrivit căreia alegerile prezidențiale sunt stabilite pentru luna septembrie. Acesta a lansat un atac la adresa liberalilor și a prim-vicepreședintelui Rareș Bogdan.

”Faimosul Rareș, omul care în afară de vorbe nu a produs nimic relevant în politica românească, continuă să facă piruete logice înspre a justifica ceea ce nu poate fi justificat prin prisma bunului simț comun.

Faimosul Rareș s-a remarcat prin pupatul oricărui ... inel care i s-a arătat în raza de acțiune a buzelor, preamărind orice efemeridă care a ocupat poziția de șef a partidului mirosind mai mult a Băsescu decât a Brătianu: Orban, Cîțu acum Ciucă. Iar lista e departe de finalizare căci rotația șefilor PNL e pe măsura elanului pupător al vorbetelui.

Acum ne spune că vor fi alegeri în septembrie doar dacă își va pierde mințile. Îl informăm cu respect că, deși diagnosticul putea fi pus de unii răutăcioși mult mai devreme, el are confirmarea oficială de pe data de 03.03.2024.

Ceea ce este extrem de important este LIPSA DE ONOARE. Nu data alegerilor în sine este importantă ci lipsa respectării unei decizii oficiale a unui partid care se vrea important în România.

PSD își poate duce spre succes candidatul la prezidențiale indiferent de data scrutinului. Rareș și compania au mari dificultăți în a-și vedea ostașul in turul 2. De aici și piruetele, de aici și explicațiile stupide privind respectarea legilor care nu păreau să existe în martie.

Din acest motiv al lipsei de onoare PNL nu a mai câștigat alegerile parlamentare din 1937. Și nu par să le mai câștige curând...”, scrie Lucian Romașcanu pe o rețea socială. 

#Rareș Faimosul Rareș, omul care în afară de vorbe nu a produs nimic relevant în politica românească, continuă să facă...

Publicată de Lucian N. Romascanu pe Luni, 1 iulie 2024

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Valea Oltului se închide timp de o lună, în timpul zilei
x close