Antena 3 CNN Politică Lucian Romaşcanu: „Colegii de la PNL şi-au votat candidatul la alegerile prezidenţiale într-un festival al iubirii de conducător”

Lucian Romaşcanu: „Colegii de la PNL şi-au votat candidatul la alegerile prezidenţiale într-un festival al iubirii de conducător”

lucian romascanu
Lucian Romașcanu, reacție după ce Consiliul Naţional al PNL s-a reunit pentru validarea candidaturii lui Nicolae Ciucă / Foto: Agerpres
de R.M.    |    15 Sep 2024   •   20:02

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a transmis un mesaj după ce Consiliul Naţional al PNL s-a reunit pentru validarea candidaturii lui Nicolae Ciucă. Senatorul a afirmat faptul că liberalii „au ales un candidat dintr-un total de un candidat.”

„Astăzi, colegii de la PNL şi-au votat candidatul la alegerile prezidenţiale într-un festival al iubirii de conducător şi al înfierării opozanţilor de peste tot”, scrie purtătorul de cuvânt al PSD pe Facebook, într-o postare intitulată „festivalul ipocriziei”.

El mai susține că PNL a ales „un candidat dintr-un total de un candidat.”

„Au ales un candidat dintr-un total de un candidat; la alţii era deficit de democraţie, la PNL era unul singur. Adversarii dumnealor sunt de toate culorile, stânga, dreapta (oricare altă dreapta), albaştri, verzi, roşii, toţi care nu înţeleg rolul de far conducător al PNL. O vorbitoare a zis că PNL nu vrea toată puterea.

Probabil era plecată după infractori prin Europa când toţi ceilalţi spuneau că PNL va da preşedintele, prim-ministrul şi, dacă e nevoie, Secretarul General ONU. Au spus pe multiple voci că au resurse umane să dea nenumărate nume de posibili prim-miniştri. Dovada irefutabilă este următoarea: Iohannis, Ciucă, Cîţu au avut nevoie de derogare de vechime de la statut sa candideze. Unde-s resursele? Nu-s....”, scrie Romaşcanu.

El mai arată că „un vorbitor a clamat victoria liberală în premieră , după al doilea război mondial, la Slatina!”.

„Deci Slatina era Terra Promissa. Bun! Dar tot istoria ne spune că în ultimul secol şi un sfert PNL a câştigat alegerile parlamentare în 1901, 1922 şi 1937, de 3 ori în 125 de ani. Acum că primul pas a fost făcut, să vedem restul”, adaugă Romaşcanu.

Totodată, purtătorul de cuvânt al PSD susține că „toţi vorbitorii au avut o problemă legată de coaliţia cu PSD”.

„Aici, Crin Antonescu a avut perfectă dreptate: PNL să-şi schimbe conducerea iar cei noi să spună ce vor de la PSD. Actualii nu prea au cum, au semnat această coaliţie, deci mai uşor cu eroismul.

BONUS: aţi remarcat că toţi de pe scenă au fost în toate echipele câştigătoare, Orban, Cîţu, Ciucă? Punem pariu că îi vom găsi aliniaţi şi în următoarea echipă câştigătoare?”, a mai completat acesta.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close