Antena 3 CNN Politică Lucian Bode, atac la Ciolacu și Lasconi la Consiliul Național al PNL: O doamnă care nu știm pe ce parte se află. Ciolacu nu va câștiga

Lucian Bode, atac la Ciolacu și Lasconi la Consiliul Național al PNL: O doamnă care nu știm pe ce parte se află. Ciolacu nu va câștiga

lucian bode
Lucian Bode spune că Nicolae Ciucă este singurul care poate să-l învingă pe Marcel Ciolacu / Sursa foto: Facebook/ PNL
de R.M.    |    15 Sep 2024   •   12:30

Lucian Bode, secretarul general al Partidului Național Liberal, a declarat că PNL sprijină un om care ține cu țara și susține că Nicolae Ciucă este singurul care poate să-l învingă pe Marcel Ciolacu.

Lucian Bode a ținut un discurs, duminică, în deschiderea Consiliului Naţional în cadrul căruia PNL validează candidatura lui Nicolae Ciucă la preşedinţia României.

Acesta a afirmat despre Mircea Geoană, George Simion şi Elena Lasconi, fără a pronunţa numele celor trei, că aceştia se află în cursa electorală pentru preşedinţia României „pentru candidatul social-democraţilor, care dacă ajunge în turul doi trebuie să aibă un contracandidat comod”.

El a mai spus despre Lasconi că  este „o doamnă care nu știm pe ce parte se află”, iar „Ciolacu nu va câștiga.”

„Unitatea ne va aduce victoria. Votul se câștigă cu proiecte, cu fapte, cu realizări. PNL este partidul care nu a fugit de responsabilitate și nu și-a abandonat misiunea.

PNL sprijină un om care  a dovedit că ține cu țara. Un om responsabil, curajos care nu se teme de lupte politice. Nicolae Ciucă va învinge această luptă și va duce PNL la guvernare. Ne facem treaba în comunitățile pe care le administrăm. Diferența dintre guvernarea de dreapta și stânga se vede cu ochiul liber.

Candidatul PSD are de dus o bătălie cu fostul președinte PSD, acum independent și cu fostul lor copil de mingi de pe stadioane, acum extremist.

Nicoale Ciucă e singurul care îl poate învinge pe candidatul stângii. De aceea, toți pun tunurile pe ei. Adversarii sunt disperați.

PSD știe că nu va câștiga președinția României. USR îi sapă deja groapa candidatei. România are nevoie de PNL la guvernare, pentru că știm să aduce prosperitate și nu ne e teamă să facem reforme

Am protejat cota unică, pilonul 2 de pensii. Am dat ultimii președinți ai României. Și asta se va întâmpla și anul acesta.

Plecăm la luptă conștienți de avantajele noastre, de forța noastră politică”, a transmis Lucian Bode, în discursul ţinut duminică, în deschiderea Consiliului Naţional în cadrul căruia PNL validează candidatura lui Nicolae Ciucă la preşedinţia României.

Lucian Bode: „Adversarii noştri sunt foarte agitaţi şi asta denotă un singur lucru: disperare”

Totodată, Bode a subliniat „disperarea” adversarilor PNL din aceste alegeri. 

„Adversarii noştri sunt foarte agitaţi şi asta denotă un singur lucru: disperare. La PSD se fac planuri pentru preluarea preşedinţiei partidului, pentru că ştiu că preşedinţia României nu o vor câştiga niciodată. La USR există aceeaşi logică şi vedem permanent cum tabăra celor care ne-au ameninţat de ani de zile şi care nu au trecut de 8% în ultimele alegeri îi sapă de pe acum groapa candidatei”, adaugă Bode. 

El a făcut referire şi la guvernarea comună, la faptul că PNL a fost „ferm pe poziţii” corectând tentativele socialiştilor de a atenta la cota unică, la Pilonul 2, la pensiile românilor” arătând că „pesediştii şi-au arătat năravul de prea multe ori şi nu mai pot fi crezuţi”.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close