Antena 3 CNN Politică Limbaj de ministru a la Nemirschi: "Aş putea să-i arăt bărbăţia lui Călianu, însă doar dânsului"

Limbaj de ministru a la Nemirschi: "Aş putea să-i arăt bărbăţia lui Călianu, însă doar dânsului"

Limbaj de ministru a la Nemirschi: "Aş putea să-i arăt bărbăţia lui Călianu, însă doar dânsului"
29 Iul 2009   •   10:25

Social-democraţii se întrec în limbaj care nu are nimic de-a face cu vocabularul normal. După ce liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie remarca recent, cu ochi de profesionist, că ministrul Elena Udrea nu are ce ouă să-şi numere, aseară a venit rândul ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi să-şi dea în petic. Parlamentarul PDL, Petre Călian a avut ?neobrăzarea? de a împrumuta câte ceva din limbajul politic al preşedintelui Traian Băsescu, susţinând că aşteaptă să vadă bărbăţia lui Nemirschi printr-o demisie din fruntea acestui minister. Ministrul social-democrat a taxat declaraţiile lui Călianu afirmând, în cadrul unei emisiuni la Antena 3, că este dispus să îi arate bărbăţia deputatului PD-L, dar numai acestuia, în intimitate.

"Mai degrabă aş fi folosit cuvântul demnitate sau maturitate politică, dar dacă insistă cu bărbăţia ce aş putea să îi spun?  Că aş putea să i-o arăt, însă doar dânsului", a ironizat grosolan Nemirschi poziţia deputatului PD-L Petru Călianu în ceea ce priveşte demiterea sa.
Călianu, care este membru al comisiei parlmentare de anchetă al modului în care s-a derulat un contract de publicitate la nivelul Ministerului Mediului, l-a acuzat pe Nemirschi de abuz în serviciu, pentru că ar fi acordat contracte fără licitaţie, şi a cerut intervenţia premierului Emil Boc pentru demiterea acestuia.
"Domnul ministru Nemirschi ar putea fi învinuit, dar este doar o prezumţie, de abuz în serviciu contra intereselor publice. Nu cred că Nemirschi va fi bărbat şi îşi va da demisia. Aştept să văd bărbăţia lui Nemirschi, să văd sinceritatea domnului ministru", declarase deputatul PD-L.

Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Nicolae Nemirschi
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close