Antena 3 CNN Politică Liderul PC: Băsescu încearcă să ademenească acest nou guvern cu un mandat până în 2013

Liderul PC: Băsescu încearcă să ademenească acest nou guvern cu un mandat până în 2013

Liderul PC: Băsescu încearcă să ademenească acest nou guvern cu un mandat până în 2013
Foto: Intact Images
06 Feb 2012   •   18:31

Preşedintele Traian Băsescu a avansat în discuţiile cu formaţiunile din coaliţie ideea ca mandatul noului guvern să fie până în 2013, a declarat, luni, preşedintele PC, Daniel Constantin. Declaratţia a fost făcută de liderul conservatorilor la finalul consultărilor şefului statului cu USL, de la Palatul Cotroceni.
   
"Din informaţiile pe care le avem, preşedintele încearcă să ademenească acest nou guvern cu un mandat de un an de zile, până în 2013. (...) Nu am discutat cu preşedintele acest lucru, dar, din informaţiile pe care le avem, este lucrul pe care l-a avansat în discuţiile cu ceilalţi parteneri de coaliţie", a spus liderul PC.
   
Constanting a mai spus că, prin poziţia exprimată la întâlnirea cu USL, preşedintele Băsescu a arătat "că nu se dezice de rolul de jucător şi că va încerca în perioada următoare să formeze un guvern poate politic, poate un guvern de tehnocraţi, care să îi fie însă la îndemână întotdeauna pentru măsurile pe care vrea să le aplice".
   
"USL nu mai vrea să intre în jocurile politicianiste ale lui Traian Băsescu, care au făcut ca 90% din populaţie să se dezică de politic", a mai spus Daniel Constantin.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close