Antena 3 CNN Politică Lider PNL, critici dure la adresa Vioricăi Dăncilă: „Nu a avut substanţă. A părut exact ca acum 30 de ani, ultimul Congres PCR”

Lider PNL, critici dure la adresa Vioricăi Dăncilă: „Nu a avut substanţă. A părut exact ca acum 30 de ani, ultimul Congres PCR”

Lider PNL, critici dure la adresa Vioricăi Dăncilă: „Nu a avut substanţă. A părut exact ca acum 30 de ani, ultimul Congres PCR”
20 Noi 2019   •   15:20

 Vicepreşedintele liberal Gheorghe Falcă este de părere că Viorica Dăncilă - candidatul PSD la funcţia de şef al statului - "nu a avut substanţă" în dezbaterea cu jurnaliştii de marţi seara şi "a părut exact ca acum 30 de ani, ultimul Congres al PCR".

"Doamna Dăncilă nu a avut ieri substanţă, a părut exact ca acum 30 de ani, ultimul Congres al PCR. Şi pentru dânsa este ultima înfăţişare şi în poziţia de candidat, dar şi în poziţia de lider al PSD", a declarat europarlamentarul liberal, miercuri, într-o intervenţie la RFI.

De cealaltă parte, susţine Falcă, "preşedintele Iohannis a reuşit să atingă în inimile fiecărui om care s-a uitat la această dezbatere dorinţa de a-şi exprima prin vot o direcţie a României".

"Preşedintele Iohannis a răspuns la ceea ce înseamnă dorinţa lui ca, împreună cu un guvern, să înceapă o procedură de reformare pe anumite direcţii. A vorbit foarte mult şi foarte important pe zona educaţiei, pentru că atunci când vrei să produci schimbări majore pe diferite domenii începi cu educaţia. Avem nevoie ca oamenii să treacă la alt nivel al educaţiei sociale pentru că societatea europeană evoluează. (...) Cred că preşedintele a reuşit să atingă în inimile fiecărui om care s-a uitat la această dezbatere dorinţa de a-şi asuma prin vot o direcţie a României. Noi cetăţenii vom decide în ce direcţie vom merge. Şi avem astăzi două direcţii - direcţia Klaus Iohannis şi direcţia doamnei Dăncilă. (...) Avem nevoie ca rezultatul preşedintelui Iohannis să înceapă cu cifra 6. De aceea oamenii au şi responsabilitatea de a da un mesaj clasei politice, nu doar de a aştepta mesaje de la clasa politică. Şi acest format - Klaus Iohannis pe de o parte şi doamna Dăncilă - cred că a putut să arate diferenţa între cei doi candidaţi. Până la urmă, pe noi ca cetăţeni ne interesează modul de gândire a candidaţilor şi să vedem diferenţele", a afirmat vicepreşedintele liberal.

El a susţinut că politica nu trebuie dusă spre un show.

"Sunt de acord că, câteodată, oamenii vor să vadă şi sânge, dar a fost destul să se uite dincolo, la doamna Dăncilă, să vadă că au fost probleme la a răspunde foarte simplu la ceea ce înseamnă suprafaţa cercului şi cred că, dacă insistau mai mult jurnaliştii, acolo era sânge rău de tot, dar până la urmă pe mine mă interesează ca cetăţean şi ca om responsabil cum vede candidatul pe care eu doresc să îl votez în 24 noiembrie marile teme ale României, apoi cum vede candidatul statul român - pentru că trebuie să fim sinceri: avem o problemă în relaţia statul român - cetăţean, cine va avea curajul să reformeze statul român", a mai spus Gheorghe Falcă.

Sursă: Agerpres
×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close