Antena 3 CNN Politică Lasconi vrea să „schimbe energia” din Palatul Cotroceni: „L-aș deschide pentru toți oamenii, nu doar așa, cu program”

Lasconi vrea să „schimbe energia” din Palatul Cotroceni: „L-aș deschide pentru toți oamenii, nu doar așa, cu program”

Mihai Gâdea, interviu cu Elena Lasconi, pre?edintele USR ?i candidat la alegerile preziden?iale din acest an. Sursa foto: Antena 3 CNN
Mihai Gâdea, interviu cu Elena Lasconi, preşedintele USR şi candidat la alegerile prezidențiale din acest an. Sursa foto: Antena 3 CNN
de I.C.    |    16 Sep 2024   •   23:07

Elena Lasconi, președintele USR și candidatul la alegerile prezidențiale, a afirmat, în cadrul unui interviu acordat lui Mihai Gâdea, pentru Antena 3 CNN, că dacă ar ajunge la Palatul Cotroceni ar schimba „energiile negative” de acolo și ar „deschide porțile pentru toți oamenii”, fără program.

„Aș schimba energia de acolo, e multă energie negativă. Aș deschide porțile pentru toți oamenii, nu doar așa, cu program. Aș deschide Palatul Prezidențial pentru oameni, pentru că degeaba ai o clădire frumoasă, degeaba ai nu știu ce palat, dacă nu ai oameni, e degeaba. Degeaba ai străzi, dacă nu se plimbă oamenii pe străzile astea. Pentru mine, esența sunt oamenii”, a afirmat Lasconi.

Elena Lasconi a mai spus că românii „au șansa să voteze pentru o Românie pe care și-o doresc”.

„Eu am pornit de jos, știu ce, prin ce greutăți trec românii, pentru că am bătut țara asta în lung și în lat 25 de ani ca jurnalist și am coborât acolo unde politicienii nu coboară, acolo unde-i durere, acolo unde într-o casă nu au ce mânca copiii, unde stau câte nouă sau câte zece într-o cameră și e greu, e greu. Deci, în momentul ăsta eu cred că românii au ce vota. 

Nu vreau să mă laud, nu îmi place să vorbesc despre mine și să mă laud și să zic mamă, cine sunt eu... Dar chiar sunt de bună credință, sunt muncitoare, mă înconjur de oameni buni, sunt loială, nu sunt o trădătoare și iubesc țara asta pentru că cel mai simplu lucru este să-ți iei un bilet și să pleci în altă parte”, a declarat Lasconi.

 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close