Antena 3 CNN Politică Kelemen Hunor ironizează amenințările liberalilor că rup Coaliția: Câinele nu pleacă de la măcelărie

Kelemen Hunor ironizează amenințările liberalilor că rup Coaliția: Câinele nu pleacă de la măcelărie

kelemen hunor udmr
Liderul UDMR, Kelemen Hunor. Sursa foto: Facebook/ Kelemen Hunor
de G.M.    |    09 Oct 2024   •   08:02

Liderul UDMR şi fost membru al coaliţiei de guvernare, Kelemen Hunor, spune că ceea ce face PNL în acest moment nu este decât o perdea de fum. "Câinele nu pleacă de la măcelărie", a comentat politicianul, referitor la eventuala plecare a liberalilor din Guvern.

Potrivit acestuia, declaraţiile lui Ciucă sunt doar o fentă regizată de Klaus Iohannis, exact aşa cum a făcut preşedintele acum patru ani când a spus că scapă de PSD.

Kelemen Hunor susține că ruptura este doar teatru, fiind convins că PSD şi PNL se pregătesc să guverneze împreună şi după alegeri.

"Nu prea am înțeles ce se rupe în acest moment. A zis plec, dar rămân, adio, dar rămân cu tine. E o vorbă, câinele nu pleacă de la măcelărie. (...) Este perdea de fum, chestia asta că se rupă coaliția. (...) De fapt este o fentă această declarație a domnului Ciucă, marca Iohannis, și de aceea nu prea este credibilă, pentru că președintele acum exact patru ani, tuna și fulgera împotriva PSD-ului, ca să facă după aceea o guvernare cu PSD-ul. (...) Ei se pregătesc să guverneze împreună după alegeri. Eu nu am speranțe mari că această ruptură este mai mult decât un teatru al domnului Ciucă", a declarat Kelemen Hunor la Digi FM.

 

×
Subiecte în articol: UDMR PNL PSD guvern Kelemen Hunor
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close