Antena 3 CNN Politică Iorga şi Oscar Wilde, citaţi de Elena Udrea pentru apărarea operei sale la Turism

Iorga şi Oscar Wilde, citaţi de Elena Udrea pentru apărarea operei sale la Turism

Iorga şi Oscar Wilde, citaţi de Elena Udrea pentru apărarea operei sale la Turism
26 Feb 2009   •   11:48

Ministru Turismului, Elena Udrea a ținut să răspundă pe blog cu citate din Iorga și Oscar Wilde celor care au acuzat bugetul prea bogat primit de ministerul ei abia creat.
"Sunt unii care, ca semn al neputinței personale, se îndoiesc de succesul respectivelor măsuri. Alții chiar mă insultă, dar Nicolae Iorga aprecia ca 'insulta este neputința exagerată? scrie Udrea pe blog.
În ceea ce privește introducerea tichetelor de vacanță și suspiciunile legate de profitul de proporții de care ar beneficia anumite cercuri de afaceri de pe urma acestei măsuri, Udrea se apără arătând că sistemul nu a fost inventata de ea, el regăsindu-se și în alte țări europene.
"S-a mai spus că aș fi scris pe genunchi, având tot felul de intenții malefice, proiectul privind introducerea tichetelor de vacanță. Nu eu am inventat aceste tichete, sistemul funcționează din 1982 în Franța și din 1998 în Ungaria, iar în Romania a fost vehiculat pentru prima oară în urmăcu cinci ani", explică ministrul Turismului.
Bătăioasă, Udrea susține că nu se va lăsa înfrântă de critici și acuzații și că/și va continua munca la minister așa cum și-a propus.
"Este începutul mandatului meu de ministru, cu multe valuri care se doresc a fi obstacole. Dar o să continui în aceeași manieră, să nu vă îndoiți de acest lucru, ținând cont de ceea ce spunea Oscar Wilde: 'Obstacolele sunt acele chestii îngrozitoare pe care le vezi atunci când nu te concentrezi asupra obiectivelor finale? mai citează Udrea.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Udrea blog turism buget tichete
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close