Antena 3 CNN Politică PNL respinge „ferm” mărirea taxelor. Ionuț Stroe: „E o greșeală cumplită”

PNL respinge „ferm” mărirea taxelor. Ionuț Stroe: „E o greșeală cumplită”

ionut stroe hepta
Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, spune că discutarea unui impozit progresiv în campanie este echivalentă cu condamnarea României la stagnare economică / Sursa foto: Hepta
de R.M.    |    13 Sep 2024   •   19:53

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal, declară că PNL se opune ferm creşterii de taxe, arătând că o astfel de măsură, mai ales într-o perioadă de criză, reprezintă o greşeală cumplită.

Liberalul este de părere că discutarea unui impozit progresiv în campanie este echivalentă cu condamnarea României la stagnare economică.

„Să creşti taxele, mai ales într-o perioadă de criză, e o cumplită greşeală, iar PNL se opune ferm. Într-o economie ca a noastră, discutarea unui impozit progresiv în campanie este echivalentă cu condamnarea României la stagnare economică”, a scris Ionuţ Stroe într-o postare pe Facebook.

Totodată, președintele PNL Sector 4 subliniază că economiile emergente din Europa aplică cu succes cota unică, pentru că acest model s-a dovedit a fi singura măsură eficientă care sprijină dezvoltarea şi creşterea economică.

„Avem nevoie de politici care să încurajeze investiţiile şi să stimuleze antreprenoriatul, nu de experimente fiscale care ne-ar putea trage înapoi”, mai spune Stroe.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close