Antena 3 CNN Politică Ion Iliescu nu a fost sancţionat, dar i s-a acordat timp de gândire (VIDEO)

Ion Iliescu nu a fost sancţionat, dar i s-a acordat timp de gândire (VIDEO)

Ion Iliescu nu a fost sancţionat, dar i s-a acordat timp de gândire <font color=red>(VIDEO)</font>
06 Oct 2007   •   18:48

Membrii Comitetului Executiv Naţional al PSD au dezbătut sâmbătă situaţia neplăcută creată în partid cu ocazia dezbaterii şi votării moţiunii de cenzură în plenul Parlamentului. Liderii PSD prezenţi la Braşov au decis în unanimitate să îi acorde preşedintelui de onoare al partidului un moratoriu, o perioadă de reflecţie, pentru a decide dacă mai doreşte sau nu să facă parte din echipa de conducere.

Moratoriul va dura până la data de 25 noiembrie, ziua alegerilor europarlamentare. Până la această dată orice discuţie pe tema evenimentelor provocate de votul moţiunii de cenzură vor fi îngheţate. Cu toate acestea preşedintele Mircea Geoană a avertizat că începând de sâmbătă, orice membru PSD care face declaraţii în afara liniei oficiale sau neconforme cu disciplina de partid, va fi automat exclus din partid.

Cu toate acestea liderul PSD, Mircea Geoană, consideră că prezentarea în Parlament a moţiunii de cenzură a avut şi efecte pozitive cum ar fi poziţionarea clară a partidului pe care îl conduce în opoziţie, devansarea majorării pensiilor sau separarea clară a puterii de opoziţie în cadrul Parlamentului României.

DECIZIA PSD CU PRIVIRE LA MEMBRII CARE AU VOTAT ÎMPOTRIVA MOŢIUNII

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close