Antena 3 CNN Politică Iohannis: Tăriceanu și Dragnea vor să acrediteze ideea că vreau răsturnarea Guvernului. E fals!

Iohannis: Tăriceanu și Dragnea vor să acrediteze ideea că vreau răsturnarea Guvernului. E fals!

o_1b8c4uf49cdolcq1sus9q33no8.jpg
07 Feb 2017   •   13:22

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că afirmaţiile preşedinţilor Senatului şi Camerei Deputaţilor privind o încercare a sa de a răsturna Guvernul sunt false.

"Preşedinţii celor două Camere încearcă să acrediteze în spaţiul public ideea că eu nu aş digera rezultatul votului şi că eu aş încerca să fac ceva ca să întorc acest rezultat, afirmă în spaţiul public că aş dori răsturnarea Guvernului legitim. Nu! Fals! Aţi câştigat, acum guvernaţi şi legiferaţi, dar nu oricum! România are nevoie de un Guvern puternic, nu de un Guvern care cu sfială execută ordinele de la partid", a transmis şeful statului, în plenul Parlamentului.

Potrivit preşedintelui Iohannis, România are nevoie de un Guvern care "lucrează transparent, care guvernează predictibil, la lumina zilei, nu noaptea pe furiş".

"Legiferaţi pentru România! Daţi legi bune pentru România, nu pentru un grup de politicieni cu probleme. Conduceţi, cei care aţi câştigat alegerile, dar conduceţi responsabil. Sunt mari aşteptări din partea societăţii. Lumea v-a votat, fiindcă v-a crezut. Ce aţi promis, faceţi!", a transmis şeful statului majorităţii parlamentare.

El a indicat că există mari aşteptări din partea mediului economic.

"Este nevoie de o guvernare şi de o legiferare transparentă, predictibilă, sustenabilă", a afirmat şeful statului.

Iohannis a adăugat că există aşteptări mari şi de la partenerii internaţionali.

"Lumea are mari aşteptări de la noi. Să nu-i dezamăgim!", a conchis preşedintele Iohannis.

Sursă: Agerpres
×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close