Antena 3 CNN Politică Iohannis: Candidatura mea la preşedinţie, o variantă teoretic posibilă, dar nu o agreez

Iohannis: Candidatura mea la preşedinţie, o variantă teoretic posibilă, dar nu o agreez

Iohannis: Candidatura mea la preşedinţie, o variantă teoretic posibilă, dar nu o agreez
15 Oct 2009   •   11:31

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că nu este genul de politician care acceptă o nominalizare în interes propriu şi că nu este dispus să folosească această posibilă creştere de popularitate pentru a-şi depune candidatura la Preşedinţie. El a admis că nominalizarea sa ar ajuta Sibiul la imagine, dar şi cariera sa ca politician.

?Am fost invitat, am evaluat, am acceptat. E o variantă teoretic posibilă, dar pe care nu o agreez. Orice abordare politică trebuie să reflecte personalitatea politicianului. Eu nu pot accepta o nominalizare ca aceasta pentru a o folosi în interes propriu. Pur şi simplu eu nu fac aşa ceva. Nu voi folosi această popularitate posibil crescută pentru a-mi depune candidatura.(...)Eu sunt, probabil, o soluţie pentru guvernul României, de aceea am şi fost invitat şi mi s-a făcut propunerea? a explicat primarul Sibiului, referindu-se la susţinerea sa pentru postul de premier de către PSD, PNL şi UDMR.

Iohannis a arătat că în discuţiile purtate cu liderul PNL, Crin Antonescu acesta l-a asigurat că în cazul în care va câştiga alegerile prezidenţiale îl va numi premier.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close