Antena 3 CNN Politică Ioan Botiş, candidatul PDL la Primăria Bistriţa

Ioan Botiş, candidatul PDL la Primăria Bistriţa

Ioan Botiş, candidatul PDL la Primăria Bistriţa
Foto: Mediafax
de M.Z.    |    16 Aug 2011   •   13:22

De la Ministerul Muncii la Primăria Bistriţa. Acesta ar putea fi următorul pas în traseul profesional al lui Ioan Nelu Botiş. Fostul ministrul al Muncii a fost anunţat candidat din partea PDL pentru Primăria Bistriţa, iar Liviu Rusu ar urma să candideze pentru un nou mandat la şefia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, informează Mediafax.

Anunţul a fost făcut de preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, care a adăugat că situaţia s-ar putea schimba în urma unor sondaje de opinie care urmează în luna septembrie.

"Conducerea centrală ne-a cerut să avansăm nume de candidaţi. Noi l-am anunţat pe Ioan Nelu Botiş pentru Primăria Bistriţa şi pe Liviu Rusu pentru Consiliul Judeţean. Nu au fost alţi colegi care să dorească să candideze", a spus Oltean.

Deputatul Ioan Nelu Botiş este preşedintele PDL Bistriţa. El a fost pentru câteva luni ministru al Muncii (3 septembrie 2010 - 20 aprilie 2011), dar a demisionat în urma unui scandal de presă, după ce a ieşit la iveală faptul că un ONG care avea sediul în locuinţa lui sa a accesat fonduri europene într-un termen foarte scurt şi că soţia sa era unul dintre angajaţii ONG-ului respectiv.

Preşedintele CJ Bistriţa-Năsăud, Liviu Rusu, deţine funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL Bistriţa-Năsăud. Recent, procurorii DNA au făcut o descindere la CJ şi au ridicat mai multe documente din biroul său şi al unuia dintre vicepreşedinţi, Luca Iancu (PDL), însă, deocamdată, aceştia nu au formulat nicio acuzaţie la adresa sa.


×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close