Antena 3 CNN Politică Întâlnire de taină a lui Geoană cu partizanii săi la fundaţia soţiei. Vasile: O discuţie despre viaţa PSD

Întâlnire de taină a lui Geoană cu partizanii săi la fundaţia soţiei. Vasile: O discuţie despre viaţa PSD

Întâlnire de taină a lui Geoană cu partizanii săi la fundaţia soţiei. Vasile: O discuţie despre viaţa PSD
09 Feb 2010   •   12:19

Liderul PSD Mircea Geoană îşi continuă întâlnirile de taină cu uniicolegi din eşelonul doi, deşi astfel de practici au fost condamnate în cor atât de preşedintele de onoare, Ion Iliescu, cât şi de contracandidaţii săi la şefia partidului. Geoană, şi mai mulţi lideri ai partidului s-au întâlnit, luni seară, la sediul Fundaţiei "Renaşterea" condusă de soţia liderului PSD, Mihaela Geoană. Senatorul Ion Vasile, care a participat la reuniune, susţine că discuţiile au vizat "viaţa partidului din perspectiva Congresului".
La întâlnirea desfăşurată la sediul fundaţiei conduse de soţia liderului PSD, Mircea Geoană, au luat parte, printre alţii, Constantin Niţă, Dan Nica şi Ion Vasile, cunoscuţi ca susţinători declaraţi ai actualului lider PSD..
Preşedintele PSD Buzău, Ion Vasile, a explicat marţi că întâlnirea nu a fost una oficială, convocată de cineva anume, ci a fost o adunare la care s-a discutat despre modificările care vor avea loc în partid, din perspectiva Congresului PSD care urmează să aibă loc în 20 februarie.
"Nu a fost o întâlnire oficială. Avem momente când simţim nevoia să dialogăm, să ne vedem din perspectiva a ceea ce urmează să se întâmple în partid. Nu a convocat nimeni această şedinţă, am fost câţiva colegi care am avut o discuţie informală legată de ce s-a întâmplat în Consiliul Naţional şi despre ce se va întâmpla la Congres. Am avut discuţii despre toate temele care urmează să fie dezbătute, inclusiv despre programul politic, despre ofertele cu care se vor înscrie în competiţie colegii noştri, despre modificarea statutului. Practic, a fost o discuţie nu despre un anumit subiect, ci despre viaţa partidului din perspectiva acestui congres", a declarat senatorul Ion Vasile, citat de Mediafax.
Preşedintele PSD Buzău a susţinut că liderul partidului, Mircea Geoană, a fost prezent la reuniune doar pentru scurt timp.
"Nu poţi refuza o discuţie legată de un subiect care ne frământă. Asemenea întâlniri care nu fac rău cuiva au mai fost în diferite formule şi au loc mereu. Preşedintele partidului a fost preţ de câteva minute. Au venit cei care au ceva de spus privind ceea ce se va întâmpla sau care doresc să-şi spună punctul de vedere despre lucruri importante în viaţa partidului. A fost o discuţie cu dorinţa ca după acest congres să existe şi acel iz de reformare a partidului, a instituţiilor sale", a explicat Ion Vasile.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: fundatie sotie intalnire sustinatori Congres
Cele mai noi știri
Parteneri
x close