Antena 3 CNN Politică În Sectorul 1 din Bucureşti se va construi primul parc dedicat sportului de masă. George Tuţă a început strângerea de semnături

În Sectorul 1 din Bucureşti se va construi primul parc dedicat sportului de masă. George Tuţă a început strângerea de semnături

pnl proiect parc sportiv sector 1 -facebook
Proiectul propune transformarea zonei lăsate în paragină din jurul Stadionului Tineretului și a Ștrandului Tineretului într-un spațiu modern și verde dedicat sportului de masă. Sursă foto: Facebook George Tuţă
de Claudia Popovici    |    10 Sep 2024   •   20:19

PNL Sector 1, alături de George Tută, demarează campania de strângere de semnături pentru realizarea Parcului Sportiv, o inițiativă unică în București. Proiectul, parte a programului electoral al lui George Tută, propune transformarea zonei lăsate în paragină din jurul Stadionului Tineretului și a Ștrandului Tineretului într-un spațiu modern și verde dedicat sportului de masă.

„Luăm de la stat și dăm pentru mișcare! Acesta este scopul Parcului Sportiv – un loc destinat sporturilor individuale și de echipă, într-un mediu prietenos și verde. Vom transforma această zonă degradată într-una dintre cele mai verzi din capitală, cu facilități moderne pentru sportul de masă. Nu doar că vom revitaliza infrastructura, dar vom dezvolta întreaga zonă în armonie cu noua linie de metrou, M6, care va avea o stație la intrarea în parc. Semnează și tu petiția pentru primul parc sportiv din București!”, a declarat George Tută.

Proiectul propus va reuni o serie de facilități sportive moderne, incluzând terenuri de fotbal, baschet, tenis, piste de alergare și spații dedicate activităților în aer liber, toate amplasate într-un cadru natural reconstruit. Inițiativa are ca scop preluarea și revitalizarea unei suprafețe de peste 1,5 hectare de teren neglijată și lăsată în paragină, în prezent gestionată de mai multe agenții de stat.

Suprafața este în acest moment o plantație de ambrozie. Această zonă poate și trebuie să devină o oază de sănătate pentru toți bucureștenii. Parcul Sportiv va deveni o casă nouă pentru multe discipline sportive, iar împreună cu susținerea comunității vom reuși să dăm viață acestui proiect unic”, a mai adăugat George Tută.

Campania de strângere de semnături este crucială pentru a susține proiectul și a implica activ cetățenii din sectorul 1 și din întreaga capitală. Semnăturile pot fi înregistrate online pe platforma dedicată sau la punctele de semnătură amplasate în diverse zone din București.

Pentru mai multe informații și pentru a semna petiția, vizitați: www.parculsportiv.ro

×
Subiecte în articol: Sector 1 PNL București Parcu Sportiv
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close