Antena 3 CNN Politică În preajma alegerilor, Elena Udrea este mai săracă

În preajma alegerilor, Elena Udrea este mai săracă

În preajma alegerilor, Elena Udrea este mai săracă
24 Oct 2008   •   09:03

Nu, nu este vorba de criza financiară care face ravagii în întreaga lume. Pentru că se apropie alegerile, politicienii care candidează folosesc tot felul de tertipuri pentru a-şi schimba imaginea în ochii electoratului. Este şi cazul Elenei Udrea a cărei avere a scăzut, conform ultimei declaraţii depusă în urmă cu câteva zile, în vederea înregistrării candidaturii pentru un mandat de deputat din partea PD-L într-un colegiu din sectorul şase, anunţă Cotidianul. Potrivit publicaţiei citate, din declaraţia de avere a politicienei lipsesc trei terenuri intravilane care se aflau în posesia acesteia până la data la care a părăsit Administraţia Prezidenţială.
Unul dintre aceste terenuri, cu suprafaţa de 230 de metri pătraţi, era înscris pe numele Elenei Udrea, iar celelalte două de 150 şi 230 mp, îi aparţineau soţului, Dorin Cocoş. În acelaşi timp, în noua declaraţie, au rămas apartamentul din centrul Capitalei şi casa din Pipera, ambele pe numele Elenei Udrea, dar s-au evaporat proprietăţile imobiliare ale lui Dorin Cocoş.
Elena Udrea are şi mai puţine maşini. De fapt, conform noii declaraţii de venit, în posesia candidatei PD-L se mai află doar un Mercedes din 1998. Autoturismul sport Porsche, din 2004, Mercedes-ul, din 2002, şi automobilul Audi, din 2001, au dispărut ca prin farmec din actuala declaraţia de avere a Elenei Udrea.
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close