Antena 3 CNN Politică Iliescu, despre întâlnirea de la Snagov: Prietenii să se vadă, dar să nu se substituie partidului

Iliescu, despre întâlnirea de la Snagov: Prietenii să se vadă, dar să nu se substituie partidului

Iliescu, despre întâlnirea de la Snagov: Prietenii să se vadă, dar să nu se substituie partidului
01 Feb 2010   •   11:57

Întâlnirile social-democrate de genul celor de la Snagov nu trebuie să se substituie structurilor de partid care discută probleme interne, a declarat luni, preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu referindu-se la discuţiile purtate de Viorel Hrebenciuc şi alţi colegi de formaţiune la vila de protocol al liderului Mircea Geoană.

"Nu cunosc. Nici nu vreau să le comentez. Adică, prietenii trebuie să se vadă, este treaba lor, dar să nu se substituie unor structuri statutare care discută probleme interne de partid. Altminteri, în mod particular, unul sau altul, să se întâlnească între ei ca prietenti, sunt chestiuni umane, nu e nimic exagerat" a apreciat Iliescu.
Liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a declarat, duminică, că a participat, împreună cu câţiva colegi, la Snagov, la o întâlnire cu liderul PSD, Mircea Geoană, el subliniind că nu s-a pus la cale un complot.
"Aşa cum m-am întâlnit cu domnul Geoană la Snagov, m-am întâlnit şi cu domnul Năstase, fără niciun fel de problemă. Mă voi întâlni şi cu Cristi Diaconescu dacă domnia sa va fi de acord", a arătat Hrebenciuc.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close