Antena 3 CNN Politică Iliescu condamnă fastul de partid: Nu cu spectacole de lumini şi balonaşe convingem oamenii, ci cu idei

Iliescu condamnă fastul de partid: Nu cu spectacole de lumini şi balonaşe convingem oamenii, ci cu idei

Iliescu condamnă fastul de partid: Nu cu spectacole de lumini şi balonaşe convingem oamenii, ci cu idei
04 Feb 2010   •   18:04

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu a dat cu actuala conducere PSD de toţi pereţii. Nimic nu a scăpat seniorului social-democrat: lipsa unei ideolgii social-democrate adevărate, lipsa unui mesaj clar către electorat, onducrea prea stufoasă şi orgoliile de partid care riscă să scindeze partidul, legăturile clientelare cu oamenii de afaceri dar şi fastul de partid. În această ultimă privinţă, Iliescu a cerur mai multe idealuri şi mai puţine spectacole de lumini, balonaşe şi confetti.
"Nu cu spectacole de lumini şi balonaşe o să-i convingem pe oameni. Ci cu idei. Propun să ne dezbarăm de practici festiviste, să terminăm cu practica întâlnirilor pe la restaurante, hoteluri, să intrăm într-un cadru statutar? a afirmat liderul de onoare social-democrat.

Iliescu a propus şi un cod de conduită pentru membrii de partid şi mai ales pentru tânăra generaţie de social-democraţi.
"Tinerii trebuie să ştie să se ridice deasupra intereselor de grup, să-şi consacre inteligenţa bunului public, nu doar declarativ, prin vorbe. Numai prin asemenea profil de militanţi care să se bucure de încrederea populaţiei, PSD va putea să militeze pentru propăşirea ţării? a crerionat din condei Iliescu profilul activistului de partid ideal.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close