Antena 3 CNN Politică Igaş: USL şi-a dat autogol. A mai pierdut un vot în Senat şi conducerea acestei Camere

Igaş: USL şi-a dat autogol. A mai pierdut un vot în Senat şi conducerea acestei Camere

Igaş: USL şi-a dat autogol. A mai pierdut un vot în Senat şi conducerea acestei Camere
Foto: Intact Images
24 Noi 2011   •   18:03

Vicepreşedintele PDL Traian Igaş consideră ca iniţiativa USL de a-l exclude pe Mircea Geoană din PSD, urmată de revocarea sa de la conducerea Senatului, este un "autogol" dat într-un moment nepotrivit, informează Mediafax.

"Alianţa Socialistă a descoperit un nou hobby: conceptul de suspendare. Nu contează cum se face suspendarea în cauză, preşedinte să fie cel vizat. Nu are importanţă că, nevând numărul necesar de voturi pentru a îndeplini cerinţele regulamentelor parlamentare, USL nu face decât furtună într-un pahar cu apă"

Igaş consideră că, prin pierderea unei funcţii atât de importante, USL nu va mai avea numărul de voturi necesar pentru a impune în fruntea Senatului un membru al opoziţiei.

"Singura realizare a lui Victor Ponta a fost aceea de a-l mazili pe Mircea Geoană. Pe româneşte, autogol: USL a mai pierdut un vot în Senat şi conducerea acestei Camere deoarece, repet, nu există numărul de voturi necesar pentru a impune în fruntea Senatului un membru al opoziţiei."

Despre demersurile Opoziţiei pentru suspendarea lui Băsescu, Traian Igaş susţine că aceasta nu va avea sprijinul parlamentarilor PDL şi compară "ţipetele USL: Suspendare! Suspendare!" cu o reclamă celebră la TV.

"Şi pentru a fi totul impecabil, Victor Ponta visează că parlamentari ai PDL ar ţine isonul opoziţiei şi ar vota pentru suspendarea lui Traian Băsescu, dacă votul ar fi secret. Este o speculaţie fără niciun suport. În aceste condiţii, nu pot decât să compar ţipetele USL: Suspendare! Suspendare! cu o reclamă celebră, cea cu: Halatul! Halatul!", adaugă Traian Igaş.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close