Antena 3 CNN Politică Hrebenciuc: O să plătim datoriile PSD din cotizaţii. Obol de câte 5.000 lei lunar pentru filiale

Hrebenciuc: O să plătim datoriile PSD din cotizaţii. Obol de câte 5.000 lei lunar pentru filiale

Hrebenciuc: O să plătim datoriile PSD din cotizaţii. Obol de câte 5.000 lei lunar pentru filiale
03 Mai 2010   •   15:05

Social-democraţii îşi vor achita datoriile de milioane de euro, folosind chiar cotizaţiile pentru a le plăti, a declarat luni, liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, după ce în şedinţa BPN s-a decis să se ceară filialelor trimiterea unei cotizaţii lunare de 5000 de lei lunar către trezoreria centrală a formaţiunii. Dacă organizaţiile judeţene îşi vor onora constant această obligaţie, conducerea PSD ar fi capabilă să adune lunar peste 200.000 lei lunar numai din contribuţiile filialelor.
Întrebat ce va face PSD cu datoria pe care o are, Hrebenciuc a răspuns: "O s-o plătim, n-o să facem altceva. Prin cotizaţii ?.

PSD are de plătit, printre altele, o chirie restantă de patru ani de zile către RAAPS a cărei valoare lunară se ridică în prezent la 30.000 de lei pentru sediul central din Şoseaua Kiseleff. Suma este mică comparativ cu totalul datoriilor adunate de acest partid în ultimii ani: circa 8 milioane de euro, din care 6 datorate mandatului de preşedinte al lui Mircea Geoană. O datorie de un milion de euro este moştenită de pe vremea când Adrian Năstase era preşedinte al partidului.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close