Antena 3 CNN Politică Harta astrală a lui Mircea Geoană. Ce șanse are să câștige alegerile? Cristina Demetrescu: Are axa destinului pe casa carierei

Harta astrală a lui Mircea Geoană. Ce șanse are să câștige alegerile? Cristina Demetrescu: Are axa destinului pe casa carierei

mircea geoana (1)
Geoană „poate să treacă fără niciun fel de probleme de turul unu”, a spus astrologul Cristina Demetrescu. Sursă foto: Facebook
de Mirela Voicu    |    04 Sep 2024   •   13:23

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut marți seară, la Antena 3 CNN, harta astrală a lui Mircea Geoană. Fostul secretar general adjunct al NATO este zodia Rac, „zodia care se află pe ascendentul țării noastre”, spune astrologul, iar axa destinului său se află pe casa carierei. Cristina Demetrescu a spus ce șanse are Geoană să câștige alegerile prezidențiale. „Poate să treacă fără niciun fel de probleme de turul unu”, a spus astrologul.

„Domnul Geoană are niște șanse, zic eu foarte bune, fiind născut în zodia Rac, care este chiar și zodia care se află pe ascendentul țării noastre, ceea ce înseamnă că Soarele domnului Mircea Geoană, posibil viitor prezidențiabil, ar fi pe ascendentul României, ceea ce este o energie bună. Când Soarele președintelui este pe ascendentul României, înseamnă că este pe prima casă a României, ceea ce înseamnă o imagine bună, o imagine pozitivă”, a spus astrologul Cristina Demetrescu pentru Antena 3 CNN.

Cristina Demetrescu spune că destinul lui Geoană este pe casa carierei, iar acest lucru i-ar putea aduce un real succes la alegerile prezidențiale. 

„Destinul este pe casa carierei, este într-o poziție culminantă. N-aș vedea de ce să fie pe primul loc în sondaje și să nu-și anunțe această candidatură. Probabil că va fi ceva destul de spontan”, a mai spus Demetrescu.

Astrologul spune că, în turul I al alegerilor, pe 24 decembrie, Luna va fi în Fecioară. 

„Luna e foarte importantă pentru că ea are legătură foarte mult cu opțiunea maselor. Luna în fecioară se armonizează destul de bine cu astrograma dumnealui, mai ales că Soarele se va duce cumva spre planeta Saturn. Saturn, atunci când intră într-un joc astral de genul acesta, înseamnă o persoană care își asumă o responsabilitate”, a spus Cristina Demetrescu.

„Destinul este pe o poziție culminantă a hărții dumnealui, ceea ce înseamnă rol socio-profesional, carieră, numere, nume. Este o casă astorogică care la domnul Geoană este destul de vulnerabilă prin anumite greșeli pe care le-a făcut de-a lungul timpului, greșeli de moment, greșeli spontane, greșeli la care nu s-a gândit că la un moment dat se pot întoarce împotriva dumnealui. Se pare că este un personaj destul de spontan, care acționează în anumite momente fără să se gândească la niște consecințe, dar, din punct de vedere profesional, a construit”, a mai explicat astrologul.

Cristina Demetrescu spune că îl vede pe Mircea Geoană intrând în turul doi.

„O revenire în 2024, din punctul meu de vedere, ar fi de bun augur. (...) Poate să facă niște alegeri. Eu îl văd intrând în turul doi”, a mai spus astrologul.

„Nu văd niciun fel de motiv să nu candideze. Mai ales că poate să treacă fără niciun fel de probleme de turul unu”, a mai subliniat Cristina Demetrescu.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close