Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu, audiată la Curtea Supremă. Președintele PNL, audiat în calitate de martor

Alina Gorghiu, audiată la Curtea Supremă. Președintele PNL, audiat în calitate de martor

gorghiu.jpg
Foto: Agerpres
19 Oct 2016   •   14:19

Președintele PNL, Alina Gorghiu a dat declaraţii la Curtea Supremă în această dimineaţă, unde a fost audiată în calitate de martor în dosarul lui Mihail Vlasov.

Acesta este acuzat că în calitate de presedinte al instituţiei i-a cerut unui deputat să promoveze Legea privind registratorii comerciali.

Vlasov a fost achitat în primă instanţă, dar procurorii DNA au făcut recurs.

“Este o situație firească pentru oricine. În momentul în care ești solicitat ca martor într-un dosar, te prezinți, dai lămuririle necesare. Este un dosar în curs, nu vreau să fac mai multe precizări, decât că am dat declarații la fond, alături de mulți alți martori pe care azi îi vedeți în sală, a fost o achitare în dosarul de fond, nu știu ce se va întâmpla acum, în calea de atac. Mă bucur că am putut să spun instanței ce am știut în acest dosar.”

„Vă rog să rețineți că nu a existat asupra mea niciun fel de presiune, din partea nimănui. Nu este primul proiect pe care îl semnez la solicitarea unui ONG. Au fost multe alte proiecte, unele au ieșit, au obținut votul colegilor, altele nu”, a explicat Gorghiu, la ieșirea de la audieri.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close