Antena 3 CNN Politică Gigi Becali, la primul discurs în Parlamentul European: A citit un text de 50 secunde (VIDEO)

Gigi Becali, la primul discurs în Parlamentul European: A citit un text de 50 secunde (VIDEO)

Gigi Becali, la primul discurs în Parlamentul European: A citit un text de 50 secunde (VIDEO)
15 Sep 2009   •   12:18

?Mulţumesc domnul preşedinte. Aş dori să vă vorbesc astăzi depre un proiect european, Vocea Tinerilor, pe care am onoarea să-l patronez?. Aşa şi-a început Gigi Becali primul discurs în calitatea sa de europarlamentar. Foarte concentrat, cu ochelarii pe ochi, latifundiarul citeşte textul dinainte pregătit, ca un şcolar emoţionat care-şi prezintă tema în faţa clasei.

?Obiectivul acestui proiect la care participă tinerii din statele membre este ca ei să identifice şi să ofere soluţii la problemele siociale cu care se confruntă. Vă rog, domnule preşedinte, să ne aplecăm cu mai multă atenţie asupra propunerilor pe care ei ni le fac?, a continuat, imperturbabil, Gigi Becali.

Probabil că timpul care i-a fost alocat pentru discurs a fost unul foarte scurt, deoarece europarlamentarul român a citit întregul text ca la maraton, în aproximativ 50 de secunde. Totuşi, Gigi Becali a fost felicitat de preşedintele şedinţei, pentru ?capacitatea de sinteză?.

GIGI BECALI, PRIMUL DISCURS ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN


Gigi Becali a fost ales europarlamentar la începutul lunii iunie. Latifundiarul s-a confruntat, apoi, cu situaţia de a nu putea pleca din ţară, din cauza acuzaţiilor ce i-au fost aduse, respectiv săvârşirea a trei infracţiuni de lipsire de libertate. Becali a fost arestat preventiv pe 3 aprilie, de către magistraţii Judecătoriei Sectorului 1.

La sfârşitul lunii iunie, însă, judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis că europarlamentarul Gigi Becali poate să părăsească ţara, pentru a-şi exercita dreptul de a participa la lucrările parlamentului european. Cu toate acestea, el va trebui să se prezinte în continuare periodic la inspectoratul de poliţie Ilfov.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close