Antena 3 CNN Politică Gheorghe Flutur îi răspunde lui Ciolacu: „Încearcă şi dumnealui deoarece este în campanie electorală”

Gheorghe Flutur îi răspunde lui Ciolacu: „Încearcă şi dumnealui deoarece este în campanie electorală”

gheorghe flutur pnl suceava
„Dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau”, a transmis Gheorghe Flutur, după declarația lui Ciolacu / sursă foto: Facebook-PNL Suceava
de Roxana Mihăiescu    |    13 Sep 2024   •   16:32

Gheorghe Flutur,  președintele PNL Suceava, reacționează după ce premierul Marcel Ciolacu a spus că îl așteaptă în PSD: „Încearcă și dumnealui deoarece este în campanie electorală”.

„Eu aș putea să mă simit jignit de gluma domnului Ciolacu cu trecerea la PSD, el însă nu avea nici un drept să se simtă jignit cum că Buzăul ar fi în Moldova, dar încearcă și dumnealui, deoarece este în campanie electorală.

Înțeleg că a fost la Slatina lui Alexandru Lăpușneanu și vrea și el să ne spună nouă moldovenilor, bucovinenilor, 'Dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau.' Rămâne de văzut la vot!”, a scris Gheorghe Flutur pe pagina de Facebook.

Vineri, la Suceava, întrebat dacă primarul PNL al Sucevei, Ion Lungu, va candida la parlamentare din partea PSD, Marcel Ciolacu a spus: „Acest lucru e atributul Organizației Județene. Domnul Lungu parcă a fost primar PNL”.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close