Antena 3 CNN Politică George Scripcaru și-a început al 5-lea mandat de primar al Brașovului: „L-am aşteptat să vină înapoi”

George Scripcaru și-a început al 5-lea mandat de primar al Brașovului: „L-am aşteptat să vină înapoi”

George Scripcaru
George Scripcaru, candidat PNL-PSD la alegerile din iunie, a depus jurământul de învestire. FOTO: Facebook/ George Scripcaru
de B.C.    |    22 Oct 2024   •   14:43

Liberalul George Scripcaru şi-a început noul mandat de primar al orașului Brașov. Scripcaru, candidat PNL-PSD la alegerile din iunie, a depus jurământul de învestire pentru cel de-al cincilea mandat la Primărie, după cele din perioada 2004-2020.

George Scripcaru, primar Braşov: „Îmi doresc să am o colaborare foarte bună cu întreg Consiliul Local, indiferent de partidul pe care îl reprezintă, să recuperăm etapele care au fost irosite în ultimii patru ani. Sunt oportunități care s-au ratat și s-au pierdut și bani europeni. Să adunăm lucrurile și toate energiile să le canalizăm pentru ceea ce înseamnă rezolvarea problemelor municipiului Brașov și să dezvoltăm Brașovul, în așa fel încât atunci când cineva e întrebat dacă s-ar muta sau ar reveni în țară să spună că la Brașov e cel mai bine.”

Mara Mareș, deputat PNL: „Brașovenii se vor bucura în continuare de un oraș care se dezvoltă, de un om care face, care a demonstrat că poate și următorii patru ani nu vor face decât să ne demonstreze asta.”

Localnic: „Sunt convins că va îndrepta multe, multe, multe lucruri.”

Localnic: „Domnul Scripcaru a mai fost primar şi l-am aşteptat să vină înapoi, să facă curăţenie.”

Localnic: „Traficul, mai ales în cartierul Schei, ceva trebuie făcut, locuri de parcare, turiştii ne invadează şi, pe bună dreptate, şi ei nemulţumiţi și noi nemulţumiţi.”

×
Parteneri
x close