Antena 3 CNN Politică Geoană şi senatorii, deranjaţi că zăpada şi maşinile angajaţilor le blochează parcarea la Parlament

Geoană şi senatorii, deranjaţi că zăpada şi maşinile angajaţilor le blochează parcarea la Parlament

Geoană şi senatorii, deranjaţi că zăpada şi maşinile angajaţilor le blochează parcarea la Parlament
03 Feb 2010   •   13:24

Aleşii parlamentari au gustat o frântură din frustrările pe care le simt românii de rând de fiecare dată când se abate ninsoarea asupra traficului rutier. Membrii conducerii Senatului au alocat câteva minute din ultima şedinţă pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de lipsa operaţiunilor de deszăpezire din parcarea Senatului şi aşa aglomerată de maşinile utilitare de mare tonaj ale instituţiei.
Membrii Biroului Permanent al Senatului s-au plâns că au probleme cu parcarea, deoarece zăpada nu a fost curăţată în spaţiile şi aşa blocate de o serie de alte maşini, utlitarea sau personale ?uitate? de luni bune de către posesorii lor.
Unul din chestorii Senatului, democrat-liberalul Constantin Dumitru a propus ca "ca parcarea din faţă să fie numai pentru senatori, pentru că nu se mai poate altfel". "Sunt maşini parcate acolo de astă toamnă", a reclamat senatorul.
"Într-adevăr, sunt destul de multe vehicule, inclusiv de gabarit mai mare, care au rămas parcate acolo dintr-o perioadă electorală şi care, se pare, sunt parcate acolo până la următoarele alegeri, ceea ce nu cred că este normal", le-a ţinut parte şi preşedintele Camerei, social-democratul Mircea Geoană.
El a solicitat ca echipa tehnică să se ocupe de acest lucru, astfel încât zona de acces în Senat să permită "minima logistică" pentru ca instituţia să poată funcţiona. "Şi, fără supărare, să-i rugăm pe cei care au depus diverse autovehicule de mai multă vreme să le găsească o poziţionare mai bună", a mai declarat Mircea Geoană.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close