Antena 3 CNN Politică Geoană: Rog politicienii şi media să nu mai invoce numele meu cu privire la aşa-zise negocieri

Geoană: Rog politicienii şi media să nu mai invoce numele meu cu privire la aşa-zise negocieri

Geoană: Rog politicienii şi media să nu mai invoce numele meu cu privire la aşa-zise negocieri
Foto: INTACT Images
13 Dec 2012   •   08:55

Senatorul Mircea Geoană îi roagă pe politicieni şi jurnalişti să nu mai invoce numele său în legătură cu aşa-zise negocieri în interiorul sau exteriorul USL, arătând că aceste negocieri nu au existat şi nu există, potrivit unei declaraţii acordate, miercuri, Mediafax.
   
"Infirm zvonurile apărute şi rog cu foarte multă insistenţă politicienii şi media să nu mai invoce numele meu cu privire la aşa-zise negocieri în interiorul sau exteriorul USL. Aceste negocieri nu au existat şi nu există", a precizat Geoană.
   
Senatorul Mircea Geoană menţionează, totodată, că decizia de nominalizare a unui candidat pentru funcţia premier aparţine partidului sau alianţei care a câştigat alegerile, adică PSD şi USL.
   
"În legătură cu zvonurile şi aluziile apărute, doresc să precizez încă o dată că decizia de nominalizare a unui candidat pentru funcţia premier aparţine partidului sau alianţei care a câştigat alegerile, adică PSD şi USL, de aceea, deciziile statutare ale PSD sunt cele care au valoare", a arătat Geoană.
   
El a arătat că perioada de incertitudine, oboseală şi stres continuu de după campanie poate da naştere unor suspiciuni nefondate.    

"Pot să înţeleg că această perioadă de incertitudine, de oboseală după o campanie grea şi de stres continuu poate da naştere unor suspiciuni nefondate, dar respectarea deciziilor forurilor statutare ale PSD legate de desemnarea primului-ministru sunt obligatorii pentru toată lumea", a mai spus Geoană.
   

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close