Antena 3 CNN Politică Geoană confirmă că a fost avertizat de Băsescu să nu-l instaleze pe Voicu la Interne

Geoană confirmă că a fost avertizat de Băsescu să nu-l instaleze pe Voicu la Interne

Geoană confirmă că a fost avertizat de Băsescu să nu-l instaleze pe Voicu la Interne
13 Apr 2010   •   11:09

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană a confirmat faptul că a avut, în timpul formării guvernului PDL-PSD, o discuţie cu Traian Băsescu, în care şeful statuluiavertiza social-democraţii să nu îl nominalizeze pe Cătălin Voicu la MAI.
Geoană a declarat, marţi, că discuţia la care a făcut referire luni seară preşedintele Băsescu, a existat în timpul negocierilor pentru formarea guvernului PDL-PSD.
"Da, a existat acea discuţie, confirm că ea a avut loc. Însă cele spuse de Băsescu nu au mai avut obiect, după ce votul din Comitetul Executiv Central al PSD a dus la nominalizarea lui Gabriel Oprea şi nu a lui Cătălin Voicu pentru funcţia de ministru al Internelor", a spus fostul lider social-democrat, citat de Mediafax.
Preşedintele Traian Băsescu a suţinut, luni seară, la B1Tv, că i-a comunicat fostului preşedinte al PSD Mircea Geoană, să nu îl propună pe Cătălin Voicu la Interne, pentru că îi va refuza jurământul. El a spus că nu a mai fost cazul să refuze propunerea legată de Voicu, pentru că acesta nu a întrunit votul în BP al PSD.
"Îl avertizasem pe Geoană să nu vină cu Voicu la Interne", a spus Băsescu.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close